Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Pytanie - kolekcja,spis.

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 24%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • ART
    Frýdek-Místek, Heydukova 85, Pivní Zkušebna - Craft Beer Pub
    ART
    Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.

Okolica trochę straszy, bar jest zlokalizowany...
    2025-09-22, 21:10
  • borewicz79
    Winchester Faktoria
    borewicz79
    Witam szanownych forumowiczów
    Jestem tu nowy i przepraszam jeśli zaśmiecam ale nie znalazłem działu szukam piwa. Czy w/w piwo Winchester z browaru Faktoria jest jeszcze do kupienia? Podejrzewam, że nie ale ich strona pokazuje, że tak tylko cos czuję że nie jest aktualizowana.
    2023-09-15, 16:14
  • ART
    Olomouc, Ztracená 4, Muž přes palubu!
    ART
    Idąc z rynku w stronę Muzeum Umeni (gdzie facet wisi na gzymsie ) mamy mały sklep z kraftem. Ceny strzelają obecnie w kosmos. np. Polskie plastry zaj-zauery za 200 CK puszka

Ale można coś wyhaczyć np. z Clock, Raven, Opice, ja znalazłem dla siebie petka z Lazenskeho Pivovaru...
    2022-11-25, 10:14
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...