Piwo w minikeg - beczkach 5l i 6l ? Gdzie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Nestville, Pale Lager 12%
    darekd
    Piwo spod Lubowli (Stará Ľubovňa) na Spiszu, a całym tym miejscu, gdzie jest warzone więcej tutaj:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...tville-taberna

W składzie m.in. wędzony słód...
    2024-11-23, 00:18
  • dadek
    Miłosław, Wrzesińska 24, Browar Fortuna
    dadek
    Wiele lat temu w Browarze Fortuna był podobno Zlot browar.biz, jednak na pewno w nim nie uczestniczyłem, więc nie było okazji do zwiedzenia tak zasłużonego browaru. Inna sprawa, że 15-20 lat temu był to jednak dużo mniejszy browar. Gdy 7 lat temu głównym piwowarem został Marcin Ostajewski...
    2025-12-02, 01:12
  • dadek
    Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
    dadek
    Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
    2025-08-20, 03:14
  • ART
    Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
    ART
    Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
    2023-06-18, 15:10
  • dadek
    Niemcy, München, Karlstraße 122, Higgins Ale Works
    dadek
    Malutki kraftowy browarek założony w 2018 roku przez Paula Higginsa - Amerykanina, który sprowadził się z żoną do Niemiec już 20 lat temu. To czego mu tu najbardziej brakowało to innych piw niż bawarska klasyka. Co najciekawsze swój browarek ulokował w Maxvorstadt, samym sercu tego co mu...
    Dzisiaj, 01:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...