Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Moskwa piwny patrol

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Prusak
    Patrol piwny - Portugalia
    Prusak
    Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
    Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...
    2025-08-29, 16:53
  • Prusak
    Patrol piwny - Łotwa
    Prusak
    Jako że nie ma wątku pod tym tytułem pozwalam sobie założyć go z racji kilkakrotnej bytności, także ostatnio na Łotwie.

Liczba browarów w tym kraju ciągle rośnie, choć oczywiście nie są to ilości porównywalne z większymi państwami, natomiast biorąc pod uwagę proporcje...
    2019-08-26, 12:08
  • Prusak
    Łotwa, Kuldīga, Pils iela 2/2, Residence Kafe
    Prusak
    Kawiarnia dla turystów, ale warto o niej wspomnieć, bo roztacza się z niej piękny widok na progi skalne rzeki Windawy. Można je podziwiać przy małym lub dużym piwie z browaru Zoltners. Ceny bardzo przystępne jak na to miejsce.
    2019-08-25, 21:49
  • e-prezes
    Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
    e-prezes
    Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
    2019-06-29, 18:43
  • e-prezes
    Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
    e-prezes
    O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
    2019-06-29, 18:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...