Poszukuję sklepu lub sklepów, gdzie mogę nabyć piwa z Lwówka Śląskiego w Sosnowcu lub okolicy
Piwa z Lwówka Śląskiego gdzie w Sosnowcu lub okolicy?
Collapse
X
-
Witam, w Sosnowcu nie znam sklepu gdzie można kupić Lwówka, ale w Katowicach znajdziesz go w sklepie Łasuch na ul. Tysiąclecia 1 lub sklepiku na ul. Medyków, Katowice-Panewniki zaraz obok knajpki Angelo, sklep nie ma numeru. Pozdrawiam, Ps. warto się wybrać do Kato po Lwówka bo to świetne piwo.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JuluPoszukuję sklepu lub sklepów, gdzie mogę nabyć piwa z Lwówka Śląskiego w Sosnowcu lub okolicyComment
-
Kurka, dopiero cyborgowe oczy zauważyły ten temat... Jest jeszcze jedno wyjście - możesz śledzić tematy giełdowe i spotkaniowe, a następnie nabyć piwo od kogoś, kto ma do tego piwa lepszy dostęp (sekcja dolnośląska).
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Related Topics
Collapse
-
Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...-
Channel: Czechy
-
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Frymburk to malownicze miasteczko w kraju południowoczeskim, położone na półwyspie Lipna, a jego historia sięga XIII wieku. Od roku 2024 miasteczko nosi miano uzdrowiska. Na małym, urokliwym ryneczku pośród ciągu kamienic stoi pensjonat/restauracja/browar- Markus.
Początek swojej działalności...-
Channel: Czechy
-
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment