Mapa polskich piwiarni

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13968

Swego czasu, ze względu na dołączenie sklepów piwnych, mapa została podzielona na 5 części. Wystarczy kliknąć w link w mojej stopce "moje piwne mapy", by po nitce do kłębka dojść do nich. Poza tym linki chyba są w temacie "Piwna kartografia", a ten zapomniany temat służył do pisania komentarzy.
    Jednakże mapy te nie będą już aktualizowane, gdyż pracuję nad jednolitą mapą, na której będą browary, knajpy i sklepy piwne. Zmiana, jakiej dokonał google teraz na to pozwala. Trzeba jednak będzie na nią poczekać jeszcze ładnych kilka miesięcy. Mapa ta budowana będzie na bazie aktualnej mapy polskich browarów - pierwsze prace są już zauważalne.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Kulbi
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2011.10
      • 91

Dzięki za odpowiedź. Mapa piwiarni w wątku "Piwna kartografia" nie działa, a stopek niestety w Tapatalk nie widzę. Pozostaje czekać na Twoją nową mapę. Chyba nigdy nie była tak potrzebna jak teraz, przy tak dynamicznie rozwijającym się rynku.

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13968

No dobra, zatem proszę wchodzić przez ten link:
        romb - mapa w trakcie tworzenia lub aktualizacji (niedokończona) gwiazdka - mapa ukończona, brak prac aktualizacyjnych

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• buka_buka
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2015.09
          • 2

wow jaka rozbudowana ta mapka

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
            Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
            ART
            Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
            2025-09-20, 10:16
          • ART
            Opole, Krakowska 32, Klubokawiarnia OPO
            ART
            Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.

Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
            2025-02-19, 19:15
          • bastion
            Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
            bastion
            Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
            Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
            Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
            2022-09-02, 21:32
          • bastion
            Czarnogóra, Podgorica, Niksicki Put, Pivara Paun
            bastion
            Kolejnym przybytkiem na mapie browarów w Czarnogórze jest browar Paun. W adresie jest Podgorica, ale to już mocno naciągana sprawa, bo do miasta jest dobrych parę kilometrów. Duża blaszana hala w której mieści się browar, stoi obok głównej drogi w stronę Niksicia, która obecnie przechodzi...
            2021-10-18, 20:45
          • dadek
            Potštejn, Na Brnou 394, Pivovar Clock/Fenetra
            dadek
            Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
            Taka...
            2022-02-28, 03:41
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...