Witam mam pytanie gdzie można kupić bądź wynająć nie wiem na jakich zasadach to działa. Cały dystrybutor piwa z chłodziarką jeżeli jest takowa przenośna, żeby móc oferować sprzedarz browara np na jakiś festynach, może ktoś tak robił i wie czy są do tego potrzebne też jakieś papiery...
dystrybutor piwa
Collapse
X
-
Zanim zostaniesz zjedzony żywcem, proponuję żebyś przeredagował tekst tak, by był zrozumiały i dodatkowo napisz co już ustaliłeś. Zapewne pomoc się znajdzie jak będziesz miał pytanie o konkretny szczegół.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-06-05, 12:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Witam mam pytanie gdzie można kupić bądź wynająć nie wiem na jakich zasadach to działa. Cały dystrybutor piwa z chłodziarką jeżeli jest takowa przenośna, żeby móc oferować sprzedarz browara np na jakiś festynach, może ktoś tak robił i wie czy są do tego potrzebne też jakieś papiery...Mniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Stary browar przemysłowy ze sklepem firmowym, pubem i muzeum piwowarstwa.
Przy wejściu gości wita radziecki dystrybutor do piwa z napisem "piwo" w cyrylicy.
Dalej mały bar ze stolikami-kapslami, a obok zejście do piwnicy, gdzie mieści się muzeum.
Wstęp tam kosztuje...-
Channel: Estonia
2025-07-16, 22:05 -
-
Browar z Tarnopola
Ekstr. 12%
Alk. 4,8%
IBU 13
Mają polską stronę i na kontrze też polski (dystrybutor w Rzeszowie)
https://opillia.com/pl/product/pyvo-...export-dunkel/
Aromat - wyraźnie słodowy, słodszy. Karmel, lekkie praliny,...-
Channel: Ukraina
-
-
Browar restauracyjny w miejscowości Stěžery koło Hradca Kralove, którego piwami zachwycał się Heckler tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...r-ber%C3%A1nek
...-
Channel: Czechy
-
-
W okresie międzywojennym działający już w kilku innych miejscach w Brnie znany cukiernik Emanuel Toman zakupił dom w centrum miasta na ulicy Svobody. Jako znany koneser słodkości właśnie w tym miejscu otworzył cukiernię, którą odwiedziło wielu znanych w Czechach ludzi. W śród nich byli...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam
MAmy plan z kumplami otworzyć hurtownie piwa, chcemy otworzyć przedstawicielstwo jakiegoś małego browaru. Najlepiej Lwówka).
Pomożecie mi??-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment