Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty wszystkich, którzy stoją przed wyborem sposobu ogrzewania domu. Doradzamy, sprzedajemy i montujemy urządzenia.
W przypadku BGG nie podano strony. Oto ona: http://www.bbg.net.pl/index.php?
Przy okazji, ten dystrybutor od września uruchomił sklep detaliczny przy ul.Mieszka I 1 w Warszawie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Przy okazji, ten dystrybutor od września uruchomił sklep detaliczny przy ul. Mieszka I 1 w Warszawie.
Na takim wygwizdowie? Wokół pełno magazynów, składów. Ruchu pieszego prawie żadnego tyle co do przystanku autobusowego. Kto tam będzie chodził po "jedno piwo"? Dzieciaki z pobliskiej szkoły czy ludzie po mszy w pobliskim kościele? Naprawdę dziwna lokalizacja.
Może chcą robić za konkurencję dla pobliskiej hurtowni Ciechana?
Czy ten importer już się "zwinął"? Strona nie działa już od jakiegoś czasu. Gdzie można teraz zamawiać Czerną Horę? Mam ślad wskazujący na powiązania OPI z pewnym poznańskim pubem. Nie wiem na ile w tym prawdy? Zresztą nie o powiązania chodzi tylko o dostępność piwa beczkowego. Ktoś coś wie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Mam ślad wskazujący na powiązania OPI z pewnym poznańskim pubem. Nie wiem na ile w tym prawdy? Zresztą nie o powiązania chodzi tylko o dostępność piwa beczkowego. Ktoś coś wie?
Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
Jakoś mi ten Gzub się schował... W Annopolu byłem na corocznym Beer Campie 22-23.06.2019, a dopiero teraz przypadkiem znalazłem notatki. Co prawda to nie mój pierwszy raz na tej imprezie, jednak po raz pierwszy miałem możliwość dokładnego obejrzenia części produkcyjnej. No prawie, gdyż...
Comment