Warszawa, Marszałkowska 55/73, RazzMaTazz [zamknięte]

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • otimor
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.05
    • 84

    #31
    Info dla palaczy, w Razzmatazz mała salka zostanie zamieniona na palarnię. Już widziałem reorganizacje salki, ale barman mówił, że czekają jeszcze na obowiązkowe drzwi.

    Przy okazji podaję ceny, które już jakiś czas temu się zmieniły:
    Guiness 15
    Killkeny 14
    Tucher Dunkel 10
    Tucher Weizen 12
    Tucher Pilsener 10

    Tyskie 8


    Oczywiście z kija, cen butelek nie znam.
    Kocham czeskie piwo :)

    Comment

    • otimor
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.05
      • 84

      #32
      Koniec

      Wczoraj dowiedziałem się, że lokal będzie działał tylko do 29 kwietnia...

      Szkoda fajnego miejsca z ciekawszym piwem.
      Kocham czeskie piwo :)

      Comment

      • docent
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.10
        • 5205

        #33
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika otimor
        Koniec

        Wczoraj dowiedziałem się, że lokal będzie działał tylko do 29 kwietnia...

        Szkoda fajnego miejsca z ciekawszym piwem.
        Może i dobrze. W RazzMaTazzie nie byłem ni razu natomiast dobrze wspominam wszelkie poprzednie inkarnacje "wędkarskiego". Fajnie jakby teraz powstało coś w tamtym klimacie, w końcu moda na dobre piwo już dociera do warszawskiej gastronomii.
        Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
        Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
        Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

        Comment

        • bono_boniecki
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2007.10
          • 177

          #34
          Byłem tam przedwczoraj i rzeczywiście jakoś smutno było. Poza tym zupełnie pusto.

          Comment

          • jotpecet
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2008.01
            • 36

            #35
            Zamknięte.

            Comment

            Related Topics

            Collapse

            • darekd
              Zarzecze, [Birbant], Pianka
              darekd
              Juicy IPA, 14% ekstr., 5,2% alk.

              Chmiele: Sabro i El Dorado (a małymi literkami w podanym składzie dodatkowo Idaho 7 i Columbus...)

              Aromat - łagodne cytrusy, trochę słodszych owoców tropikalnych i jakby mlecznych ciasteczek
              Piana - średnia wysokość i trwałość,...
              2022-08-18, 01:17
            • Warzywo
              Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
              Warzywo
              Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
              2022-02-16, 17:15
            • kaczka116
              Bednary, Znajomi Znajomych
              kaczka116
              Piwo gotowe do oceny
              2020-02-09, 16:42
            • SielskieWzgorze
              Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
              SielskieWzgorze
              Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

              W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
              ...
              2024-02-19, 10:28
            • Heisenberg
              Zakażenie czy dalsza fermentacja?
              Heisenberg
              Cześć wszystkim
              Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...
              2025-06-08, 14:55
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...