Wszystkie projekty graficzne tworzy Wojtek Frączyk, czasem podrzucam jakiś pomysł czy czcionkę i opiniuję kolejne wersje. Ten Kangur to jednak samodzielne dzieło Wojtka i też jestem pod mega wrażeniem.
Chrząstawa Mała, Wrocławska 97, Browar Widawa
Collapse
X
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2012-10-03, 09:17.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
-
Ten drugi wszedł na wyższą orbitę, bo mu się temu konguru więcej lampek świeci w brzuchuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
A jednak nie Dingo. Może przy następnym piwku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ciekawe czy wypożyczą kangura z wrocławskiego Zoo na premieręMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Oho, znalazłem kolejne powiązanie w ogólnokrajowym spisku. Pamiętacie związki AleBrowaru z AmberGold? To patrzcie na to:
Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2012-10-03, 10:53.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Comment
-
Od 1 stycznia zmieniono także numer linii na z 945 na 845 (8 z przodu oznacza, że linię w całości organizuje i finansuje gmina Czernica).
Rozkład jazdy do Chrząstawy (w godzinach otwarcia browaru) wygląda teraz tak:
Wrocław Norwida - Chrząstawa Mała
poniedziałek - piątek: 12:00, 14:00, 15:40*, 16:40, 18:00, 19:40
soboty i niedziele: 11:40, 13:40, 15:30, 17:40, 19:40
* w ferie i wakacje odjazd o 15:30
Chrząstawa Mała - Wrocław pl. Grunwaldzki
poniedziałek - piątek: 12:51, 14:51, 16:26, 17:36, 18:56, 20:26, 22:26
soboty i niedziele: 12:46, 14:46, 16:46, 18:46, 20:26, 22:31
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Weekend majowy to wręcz idealny czas na odwiedziny w polskich browarach restauracyjnych. W ostatni czwartek będąc w okolicy podjechaliśmy przed południem do Gospody. Liczyłem na drugie śniadanie, degustację i jakieś zakupy. Niestety, wszytko pozamykane na cztery spusty, brak również jakiejkolwiek informacji o godzinach otwarcia. Wyglądało to tak jakby lokal był zamknięty bo jeszcze nie sezon, a tylko browar czasem pracuje sobie za zamkniętymi drzwiami. Taka okazja i taki niefart.Browar Bociana smaczny od rana
Słuchaj Zakładu Patologii Dźwięku w każdy czwartek od 22.00 na www.uwmfm.pl or die!!
http://pl-pl.facebook.com/pages/Zak%...10390938984626Comment