Poznańska 16, Cyderia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Poznańska 16, Cyderia

Bardzo przyjemny lokal który udanie łączy elegancję z bezpretensjonalnością, jest cegła, jest długi bar, są drewniane krzesła. Miła i kompetentna obsługa, stonowana muzyka. Lokal zarówno na dłuższe popicie, jak i wizytę z kobietą.
    Do picia duży wybór cydrów rzemieślniczych, można wypróbować deskę 4 + woda = 25 zł. Są cydry na kieliszki i butelki. Ceny - uff niestety cydry cenią się jeszcze bardziej niż piwa rzemieślnicze, widać, ze pozycjonować się chcą w okolicach wina. Kieliszek od 9 ale raczej 15/20, butelka od 40 ale reszta to 80 zł.
    Piwo - z beczki piwo o nazwie Barka (prawdopodobnie z inicjatywy kontraktowej Kultura Picia, z browaru na Jurze) - lekkie jasne (10 i 4,4%) za 10 zł.
    Do jedzenia ciekawe przekąski.
    Bardzo fajny lokal (jak ktoś ma więcej pieniędzy na cydry, jak mniej to piwo) na spokojniejsze wieczory

Related Topics

Collapse

• anteks
    Wąsowo, Poznańska 2. Browar Wąsowo
    anteks
    Browar otwarty w marcu 2024. Wąsowo wieś w powiecie Nowotomyskim w gminie Kuślin. Browar znajduje się na terenie Folwarku Wąsowo obok pałacu Hardta. Piwa można sie napić w weekendy w restauracji Źrebięciarnia znajdującej sie także na terenie folwarku.Piwa w petach dostępne w okolicznych...
    2025-04-15, 16:00
  • pebejot
    Komorniki k/Poznania, Poznańska 48, The Dublin Inn Grill Bar & Coffee
    pebejot
    Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
    Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
    2022-06-19, 19:09
  • heckler
    Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
    heckler
    Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
    2025-07-01, 10:28
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 22:27
  • pebejot
    Serbia, Niš, Kralja Stefana Prvovenčanog 11, Komitet Pivara & Taproom
    pebejot
    Niszowy lokal z niszowym piwem w Niszu.
    Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru "Komitet" znajdujący się w centrum drugiego co wielkości miasta w Serbii.
    Lokal znajduje się około 2 km od dworca kolejowego w starej kamienicy.
    Po przekroczeniu progu poczułem...
    2025-04-24, 08:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...