Ogłoszenie

Collapse

Zasady działu Knajpy/puby polskie

Zasady opisywania lokali:

1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat

2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu

Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale

Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
See more
See less

Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

  • Maremali
    replied
    Jutro od 16.30 można się do nich wbijać

    Leave a comment:


  • piokl13
    replied
    Czy to jest otwarte? Google mówi, że zamknięte na stałe. Na ontap nie istnieje ...

    Leave a comment:


  • Warzywo
    replied
    Na klasyki chodzi się do Czeskiej Piwiarni, do Czeskiej Baszty na czeskie z małych browarów i dla atmosfery.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Ale mówię, że czeskie klasyki są drogo.

    Leave a comment:


  • Warzywo
    replied
    W Warszawie (poza Czeską Piwiarnią i Shot Gunem, Karczmą i kilkoma może jeszcze miejscami gdzie można coś dobrego wypić) wszędzie jest dramatycznie drogo.

    Leave a comment:


  • e-prezes
    replied
    Ale tam drogo było. No chyba, że lokalizacja komuś pasuje.

    Leave a comment:


  • legart
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedzi
    Czeska Baszta po wielomiesięcznych kłopotach się reaktywuje. Mnie to bardzo cieszy.
    Mnie również, bo już myślałem że na stałe się zamknęli

    Leave a comment:


  • Warzywo
    replied
    Czeska Baszta po wielomiesięcznych kłopotach się reaktywuje. Mnie to bardzo cieszy.

    Leave a comment:


  • czeskabaszta
    replied
    Uff, wreszcie udało mi się zresetować hasło do browar.biz, bardzo dawno tu nie byłem.

    Cóż mam powiedzieć? Nie mam nic na swoją obronę.
    Perłyfan z grubsza opisał moje zachowanie tego feralnego dnia, na początku dnia pracy.

    Było ono nieprofesjonalne za co przepraszam perłyfana i jego znajomych, bo wydaje mi się, że nie był tego dnia sam w Czeskiej Baszcie tuż po jej otwarciu. Ze swojej strony do przeprosin mogę dorzucić przy następnej wizycie w Baszcie jakiś ciekawy piwny prezent.

    Tłumaczyć się nie ma co. Czy to 6 lat pracy w jednym miejscu, czy to brak dłuższego wypoczynku od tej pracy, czy rozdrażnienie rozpoczętą dietą, to wszystko nieistotne.

    Teraz, kiedy już nie jesteśmy sami w Warszawie bo jest z 50 innych multitapów rozsianych niemalże po wszystkich dzielnicach miasta a w lecie brzegi Wisły pękają w szwach od "konsumujących", powinno mi tym bardziej zależeć.

    W końcu przecież chodzi o to, że nieważne jak o Tobie mówią, ważne żeby mówili...dobrze.

    Leave a comment:


  • leona
    replied
    Ja nie rozumiem waszych pretensji. Przecież to jest CZESKA Baszta i klient musi znać swoje (nie pierwsze) miejsce w szeregu

    Leave a comment:


  • Warzywo
    replied
    Niestety to raczej nagminna sytuacja, że Baszta niby czynna (tak informują) od 16.00, a i o 16.30 drzwi zamknięte.

    Leave a comment:


  • perłyfan
    replied
    Farciarz

    Leave a comment:


  • legart
    replied
    W ten czwartek chciałem sobie wypić dobre czeskie piwo o 16:15 i odbiłem się od drzwi Czeskiej Baszty

    Leave a comment:


  • perłyfan
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
    Perłyfanie, jak ja krytykuje za coś lokal/obsługę wyliczam punkt po punkcie co mi nie pasuje.
    Tu piszemy własne doznania zarówno pozytywne jak i negatywne.
    Jeśli coś zaczynasz, to kończ, czyli pisz co było nie tak, lub nie pisz nic w ogóle, skoro zacząłeś to wszyscy są ciekawi "o so chozi..."
    Właśnie napisałem powyżej.

    Leave a comment:


  • becik
    replied
    Perłyfanie, jak ja krytykuje za coś lokal/obsługę wyliczam punkt po punkcie co mi nie pasuje.
    Tu piszemy własne doznania zarówno pozytywne jak i negatywne.
    Jeśli coś zaczynasz, to kończ, czyli pisz co było nie tak, lub nie pisz nic w ogóle, skoro zacząłeś to wszyscy są ciekawi "o so chozi..."

    Leave a comment:

Working...
X