Powiśle, Solec 81b (Most Poniatowskiego - wieżyca A-22}, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Czy to jest otwarte? Google mówi, że zamknięte na stałe. Na ontap nie istnieje ...Leave a comment:
-
Na klasyki chodzi się do Czeskiej Piwiarni, do Czeskiej Baszty na czeskie z małych browarówi dla atmosfery.
Leave a comment:
-
W Warszawie (poza Czeską Piwiarnią i Shot Gunem, Karczmą i kilkoma może jeszcze miejscami gdzie można coś dobrego wypić) wszędzie jest dramatycznie drogo.Leave a comment:
-
-
Czeska Baszta po wielomiesięcznych kłopotach się reaktywuje. Mnie to bardzo cieszy.Leave a comment:
-
Uff, wreszcie udało mi się zresetować hasło do browar.biz, bardzo dawno tu nie byłem.
Cóż mam powiedzieć? Nie mam nic na swoją obronę.
Perłyfan z grubsza opisał moje zachowanie tego feralnego dnia, na początku dnia pracy.
Było ono nieprofesjonalne za co przepraszam perłyfana i jego znajomych, bo wydaje mi się, że nie był tego dnia sam w Czeskiej Baszcie tuż po jej otwarciu. Ze swojej strony do przeprosin mogę dorzucić przy następnej wizycie w Baszcie jakiś ciekawy piwny prezent.
Tłumaczyć się nie ma co. Czy to 6 lat pracy w jednym miejscu, czy to brak dłuższego wypoczynku od tej pracy, czy rozdrażnienie rozpoczętą dietą, to wszystko nieistotne.
Teraz, kiedy już nie jesteśmy sami w Warszawie bo jest z 50 innych multitapów rozsianych niemalże po wszystkich dzielnicach miasta a w lecie brzegi Wisły pękają w szwach od "konsumujących", powinno mi tym bardziej zależeć.
W końcu przecież chodzi o to, że nieważne jak o Tobie mówią, ważne żeby mówili...dobrze.Leave a comment:
-
Ja nie rozumiem waszych pretensji. Przecież to jest CZESKA Baszta i klient musi znać swoje (nie pierwsze) miejsce w szereguLeave a comment:
-
Niestety to raczej nagminna sytuacja, że Baszta niby czynna (tak informują) od 16.00, a i o 16.30 drzwi zamknięte.Leave a comment:
-
W ten czwartek chciałem sobie wypić dobre czeskie piwo o 16:15 i odbiłem się od drzwi Czeskiej BasztyLeave a comment:
-
Perłyfanie, jak ja krytykuje za coś lokal/obsługę wyliczam punkt po punkcie co mi nie pasuje.
Tu piszemy własne doznania zarówno pozytywne jak i negatywne.
Jeśli coś zaczynasz, to kończ, czyli pisz co było nie tak, lub nie pisz nic w ogóle, skoro zacząłeś to wszyscy są ciekawi "o so chozi..."Leave a comment:
-
Perłyfanie, jak ja krytykuje za coś lokal/obsługę wyliczam punkt po punkcie co mi nie pasuje.
Tu piszemy własne doznania zarówno pozytywne jak i negatywne.
Jeśli coś zaczynasz, to kończ, czyli pisz co było nie tak, lub nie pisz nic w ogóle, skoro zacząłeś to wszyscy są ciekawi "o so chozi..."Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.
z zewnątrz nie zachęcał do wejścia
Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.
Byliśmy w porze obiadowej...-
Channel: Śląskie
2024-03-02, 03:21 -
-
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
-
Channel: Kulinaria
-
-
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...-
Channel: Czechy
-
-
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz. Ktoś je sobie po prostu...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: