Ogłoszenie
Collapse
Zasady działu Knajpy/puby polskie
Zasady opisywania lokali:
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
1) Bardzo proszę o opisywanie każdego lokalu w osobnym temacie,
czyli jeden lokal, jeden temat
2) nazwa tematu powinna mieć strukturę:
miasto, adres, nazwa lokalu
Jeżeli zaś miasto zostało wydzielone jako osobny dział:
adres, nazwa lokalu
Z góry dziękuję za stosowanie się do tych prostych zasad. Mam nadzieję, że ułatwi nam to poruszanie się po tym dziale
Ważne: Piwa proszę komentować i oceniać w dziale Piwo konkretnie, a w tym dziale proszę się powstrzymać od oceny piwnego asortymentu, bo jednym dane piwa smakują, a innym nie.
See more
See less
Most Poniatowskiego - wieżyca A-22, Czeska Baszta
Collapse
X
-
Czy to jest otwarte? Google mówi, że zamknięte na stałe. Na ontap nie istnieje ...
Leave a comment:
-
-
Na klasyki chodzi się do Czeskiej Piwiarni, do Czeskiej Baszty na czeskie z małych browarów i dla atmosfery.
Leave a comment:
-
-
W Warszawie (poza Czeską Piwiarnią i Shot Gunem, Karczmą i kilkoma może jeszcze miejscami gdzie można coś dobrego wypić) wszędzie jest dramatycznie drogo.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziCzeska Baszta po wielomiesięcznych kłopotach się reaktywuje. Mnie to bardzo cieszy.
Leave a comment:
-
-
Czeska Baszta po wielomiesięcznych kłopotach się reaktywuje. Mnie to bardzo cieszy.
Leave a comment:
-
-
Uff, wreszcie udało mi się zresetować hasło do browar.biz, bardzo dawno tu nie byłem.
Cóż mam powiedzieć? Nie mam nic na swoją obronę.
Perłyfan z grubsza opisał moje zachowanie tego feralnego dnia, na początku dnia pracy.
Było ono nieprofesjonalne za co przepraszam perłyfana i jego znajomych, bo wydaje mi się, że nie był tego dnia sam w Czeskiej Baszcie tuż po jej otwarciu. Ze swojej strony do przeprosin mogę dorzucić przy następnej wizycie w Baszcie jakiś ciekawy piwny prezent.
Tłumaczyć się nie ma co. Czy to 6 lat pracy w jednym miejscu, czy to brak dłuższego wypoczynku od tej pracy, czy rozdrażnienie rozpoczętą dietą, to wszystko nieistotne.
Teraz, kiedy już nie jesteśmy sami w Warszawie bo jest z 50 innych multitapów rozsianych niemalże po wszystkich dzielnicach miasta a w lecie brzegi Wisły pękają w szwach od "konsumujących", powinno mi tym bardziej zależeć.
W końcu przecież chodzi o to, że nieważne jak o Tobie mówią, ważne żeby mówili...dobrze.
Leave a comment:
-
-
Ja nie rozumiem waszych pretensji. Przecież to jest CZESKA Baszta i klient musi znać swoje (nie pierwsze) miejsce w szeregu
Leave a comment:
-
-
Niestety to raczej nagminna sytuacja, że Baszta niby czynna (tak informują) od 16.00, a i o 16.30 drzwi zamknięte.
Leave a comment:
-
-
W ten czwartek chciałem sobie wypić dobre czeskie piwo o 16:15 i odbiłem się od drzwi Czeskiej Baszty
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziPerłyfanie, jak ja krytykuje za coś lokal/obsługę wyliczam punkt po punkcie co mi nie pasuje.
Tu piszemy własne doznania zarówno pozytywne jak i negatywne.
Jeśli coś zaczynasz, to kończ, czyli pisz co było nie tak, lub nie pisz nic w ogóle, skoro zacząłeś to wszyscy są ciekawi "o so chozi..."
Leave a comment:
-
-
Perłyfanie, jak ja krytykuje za coś lokal/obsługę wyliczam punkt po punkcie co mi nie pasuje.
Tu piszemy własne doznania zarówno pozytywne jak i negatywne.
Jeśli coś zaczynasz, to kończ, czyli pisz co było nie tak, lub nie pisz nic w ogóle, skoro zacząłeś to wszyscy są ciekawi "o so chozi..."
Leave a comment:
-
Leave a comment: