Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta
Im większy wybór piw beczkowych na warszawskim rynku tym chyba lepiej dla konsumenta...czy dobrze rozumujemy?
Przy tak szerokiej ofercie,czymże, ach czymże zawiniliśmy, że chcemy być niezależni i konkurencyjni?
Zapraszamy do rozmowy, o tym i o owym, przy kuflu dobrego piwa.
Ale mój post nie był w tonie , że to źle. Tylko, że może warto pomyśleć żeby jakoś dogadywać się z innymi knajpami i nie robić premier tego samego dnia, tak żeby klient mógł wpaść wszędzie i nie musiał wybierać bo wszystko jest jednego dnia.
Pozdrawiam i na zdrowie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta
Im większy wybór piw beczkowych na warszawskim rynku tym chyba lepiej dla konsumenta...czy dobrze rozumujemy?
Przy tak szerokiej ofercie,czymże, ach czymże zawiniliśmy, że chcemy być niezależni i konkurencyjni?
Wszystko OK, a nawet lepiej. Po prostu VanPurRz musi wyrobić dzienną normę marudzenia.
A w jakiej cenie ten tłusty nietoperz?
Ostatnia zmiana dokonana przez Komar_Pafnucy; 2013-11-16, 15:50.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Panowie czy Wy nie możecie się jakoś dogadać i nie kanibalizować premier? Dzisiaj są cztery premiery piw polskich. Jak w to wbić jeszcze Basztę?
Zapraszamy do rozmowy, o tym i o owym, przy kuflu dobrego piwa.
Ostatnia zmiana dokonana przez czeskabaszta; 2013-11-16, 15:45.
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz . Ktoś je sobie po prostu...
Leave a comment: