orchestrion?

Powiśle, Solec 81b (Most Poniatowskiego - wieżyca A-22}, Czeska Baszta

Collapse

X
- 

Pozytywka

...albo płyta analogowa Heleny Vondrackovej Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2014-03-19, 00:02.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :) Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2014-03-19, 00:02.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
 Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
 Rock, Honor, OjczyznaComment
- 

- 

No to mała podpowiedź: Budziła pożądanie wielu w PRL-u...

"Czeska Baszta ma nową załogantkę!
 Prawdziwa ślicznotka!
 Wydaje z siebie ładne dźwięki, choć czasem trochę przerywa, bo ma ryskę.
 Ale jak każda dojrzała kobieta, lubi zrobić się na bóstwo i dlatego niedługo zagra z całą mocą! Prawdziwa igiełka! Gra muzyka!
 Cóż to jest?
 Ot i zagadka!
 Głosujcie w poniższym wątku.
 Jak wszystko się wyjaśni będzie fanpage.
 Dla zwycięzcy krata piwa gratis w Czeskiej Baszcie
 Konkurs nr 1 trwa do pierwszej poprawnej odpowiedzi.
 Ogłoszenie wyniku na profilu Czeskiej Baszty.

Do boju!
 Kto pierwszy ten lepszy!"Comment
- 

stary czeski patefon supralion i płyty do niego ??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

- 

Gitara Jolana bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :) bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
- 

- 

Idąc tropem instrumentów
 perkusja Amati bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :) bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Related Topics

Collapse

- 

Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia: Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
 sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.

z zewnątrz nie zachęcał do wejścia 

Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.

Byliśmy w porze obiadowej...- 
							Channel: Śląskie
 2024-03-02, 02:21
- 

- 

Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych... Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...- 
							Channel: Kulinaria

- 

- 

Po wizycie na 5-leciu pivovaru Ovipistán https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...88#post2348988 drugą część dnia 21. 06.2025 (i już do oporu Po wizycie na 5-leciu pivovaru Ovipistán https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...88#post2348988 drugą część dnia 21. 06.2025 (i już do oporu ) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)... ) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw. Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
 Niestety w sobotnie przedpołudnie...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment