Poznańska 7, Leniviec

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • buraczek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 4

Poznańska 7, Leniviec

To taka kawiarnia, która wieczorami zamienia się w winno-piwny lokal Bardzo tam przytulnie, niestety z kija nic nie mają, ale ostatnio całkiem zacny wybór piw, może nie stoją 3 lodówy jak obok w Kwadracie czy Spiskowcach rozkoszy, ale za to jest tam Duvel (jedno z moich ulubionych piw) - drogo, bo 15zł kosztuje, ale w Cafe Lente (Wiatrakach) podobne ceny były a w Wine Of Dreams chyba tez koło 10zł kosztuje a to w sklepie - od czasu do czasu więc można się skusić

Ponadto mają te wszelkie Ciechany, ale ja nie jestem jakąś wielką fanką, ale ciągle zwiększają wybór piw belgijskich. Jest też Leffe, St Martin, jakieś takie z sokiem - nie pamiętam nazwy - nie lubię smakowych i jeszcze kilka innych z Belgii.
    Często też mają dostawę rosyjskich i lwowskich.

Related Topics

Collapse

• ART
    Zawiercie, ul. 3 Maja 25, Moon Lark POINT
    ART
    Świeżo otwarty lokal browaru Moonlark, znajduje się w centrum Zawiercia, przy jednej z głównych ulic miasta w zabytkowej zabudowie śródmieścia.

Najbliższy przystanek to „3 Maja – Sklep Złotnik”, około 100 m od lokalu. Dworzec kolejowy też pod nosem.

Godziny otwarcia (pewnie...
    2025-07-06, 14:01
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • pebejot
    Estonia, Tartu, Laulupeo pst 15, A. Le Coq Brewery
    pebejot
    Stary browar przemysłowy ze sklepem firmowym, pubem i muzeum piwowarstwa.
    Przy wejściu gości wita radziecki dystrybutor do piwa z napisem "piwo" w cyrylicy.
    Dalej mały bar ze stolikami-kapslami, a obok zejście do piwnicy, gdzie mieści się muzeum.
    Wstęp tam kosztuje...
    2025-07-16, 22:05
  • anteks
    Wąsowo, Poznańska 2. Browar Wąsowo
    anteks
    Browar otwarty w marcu 2024. Wąsowo wieś w powiecie Nowotomyskim w gminie Kuślin. Browar znajduje się na terenie Folwarku Wąsowo obok pałacu Hardta. Piwa można sie napić w weekendy w restauracji Źrebięciarnia znajdującej sie także na terenie folwarku.Piwa w petach dostępne w okolicznych...
    2025-04-15, 16:00
  • pebejot
    Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
    pebejot
    Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
    Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
    Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
    2025-01-04, 12:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...