Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Ozimek, okolice Dworca PKS, Pijalnia Piwa

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 30%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Westmalle, Extra
    darekd
    Chyba to jakaś nowa moda wśród Belgów, bo wcześniej nie zarejestrowałem. Otóż piwa "Extra" o niskim woltażu.
    Ostatnio trafiłem na St. Bernardus:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...nardus-extra-4

i tu też lekko - 4,8% alk.

Tutaj opowiastka,...
    2022-05-10, 21:27
  • ART
    Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
    ART
    Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
    2022-03-16, 19:56
  • darekd
    Fenetra (Clock), Pavillon
    darekd
    Wielki mam problem z tym piwem (w tytule wątku). Otóż w Potštejnie, gdzie Clock ma już dobrych parę lat swój browar jego właściciele zakupili historyczną fabrykę Fenetra i tam warzą nowe piwa pod nową marką. Chodzi o piwa kojarzące się z Belgią - saisony, spontaniczna fermentacja, itd....
    2022-02-16, 23:36
  • andrzejs
    Przerwa białkowa
    andrzejs
    Na początku chciałbym przywitać się, to mój 1 wpis choć warzę na surowcach od tut. dostawcy już parę lat. Cóż zatem skłoniło mnie do przerwania milczenia, otóż zwykle warzę bez większej refleksji po prostu trzymając się przepisu, gdyż przedkładam konsumpcję nad produkcję i rezultaty...
    wczoraj, 13:10
  • ART
    Gdańsk, Szafarnia 6, Restauracja Bazar
    ART
    Lokal położony jest nad Motławą, w rejonie mariny jachtowej i Wyspy Spichrzów. W bezpośrednim sąsiedztwie znajdują się Długi Targ, Żuraw.Kilkadziesiąt metrów od Brovarnia Gdańsk.

Fajna kuchnia z możliwością podlania jej Amberkiem. Nam się trafił zupełnym nieprzypadkiem...
    2026-03-28, 18:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...