Lokal w stylu regionalnym. Panie ubrane w stroje ludowe, na ścianach stare narzędzia, narty itp. Cały budynek drewniany. Jedzenie w cenach takich sobie i nie najgorsze. A teraz to co najważniejsze. Z nalewaka trzy piwa : Palone 0,4l za 4zł, Haranaś 0,5l za 4zł i Carlsberg chyba 0,5l (nie piłem) za 5zł.
Szczyrk, Beskidzka, U Kroćpoka
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Browar restauracyjny, ale przede wszystkim bardzo duży pub w angielskim stylu, zlokalizowany w centrum miasta w odległości 1 przystanku tramwajowego (od kilku lat miasto Tampere posiada tramwaje) od dworca kolejowego.
Browar znajduje się w otoczeniu dawnej zabudowy przemysłowej, zachowanej...-
Channel: Finlandia
-
-
Browar restauracyjny w centrum Turku, przy jednej z głównych arterii, mieszczący się w zabytkowej kamienicy.
Tak się złożyło, że w sobotę 21 czerwca restauracja była zamknięta (święto narodowe), ale działał na zapleczu ogródek z osobnym barem i Food Truckiem w jednym.
Po...-
Channel: Finlandia
2025-07-06, 08:28 -
-
Restauracja w zamku, nie pomylić z restauracją "Pod Zamkiem"
Kuchnia, dawno tak doskonałej nie jadłem, jedzenie bezwstydnie smacznie i co najważniejsze - niedrogo jak na takie miejsce (np zestaw zupa, drugie z kotletem, sałatką i ziemniaczkami - 36 zł). Z tym, ze porcje...-
Channel: Opolskie
2020-06-15, 14:38 -
-
Od 1994 roku w Ostravie, a ściślej jej dzielnicy Hrabůvka działa firma Elmontex zajmująca się ogólnie pojętymi pracami elektro montażowymi. Zakres wykonywanych prac przez firmę jest na prawdę spory. Do tego posiadają swój Hotel Elmontex, a w nim restaurację. Osobiście hotel mogę polecić...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment