Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Mysłowice, Pukowca 37, Pub przy Domu

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    Richard, Richard Světák
    darekd
    Browarek z Brna

https://www.pivo-richard.cz/

Jasny leżak
    Ekstr. 12%
    Alk. 4,6%

Już kiedyś piłem ich jasną dwunastkę, ale oprócz innej nazwy ta ma też niższą zawartość alkoholu:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...tnie/europa/cz...
    2022-11-06, 23:28
  • boku
    Mysłowice, Graniczna 86, Pod Gruszą
    boku
    To urokliwe miejsce. Lubię siedzieć w tej altanie. To nic, że piwo lane jest tylko "Tyskie". Ale jaka frajda patrzeć na pagórki. Na najbliższym jest wieża telawizyjna. Jedno z dalszych wzgórz to góra Klimont w Lędzinach (większość mówi Klemensowa) opisaną w dawnych czasach...
    2005-10-20, 19:08
  • boku
    Mysłowice, Wiejska 12, pijalnia piwa "W Siodle"
    boku
    Znowu znalazłem się w dzielnicy Morgi. Coś mnie tu nieodparcie ciągnie. Niby lane piwo tylko "Tyskie" za 3,50 zł, a lubię tu przychodzić. Jest oczywiście spory wybór piw butelkowych, z których ja preferuję PU za 4,00 zł. To co zaskakuje to postać w ludzkich wymiarach. Po kilku...
    2005-12-08, 21:39
  • boku
    Mysłowice, Sienkiewicza 51a, CAFE-BAR
    boku
    Znowu znalazłem się w dzielnicy Morgi. Jak dla mnie najlepsze miejsce w Mysłowicach. Piwo lane tylko "Tyskie" w cenie 3.50. Podane oczywiście w firmowym szkle. Ponadto podczas prawie całego czasu picia utrzymuje się drobniutka, ale dość gruba piana. To jest to co lubię najbardziej....
    2006-03-03, 16:29
  • boku
    Mysłowice, Mickiewicza 3, F. H. U. "MAKSIM"
    boku
    Lokal ma doskonałą lokalizację. Z jednej strony dworzec kolejowy, a z drugiej Urząd Skarbowy. Knajpa to dwa duże pomieszczenia w piwnicy starej kamienicy.
    Piwo lane tyskie i kasztelan z Sierpca. Gdy tylko to zobaczyłem nie szukałem innego gatunku. Cena lanego kasztelana 2.90 zł za 0.5...
    2006-09-12, 08:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...