Mysłowice, Pukowca 37, Pub przy Domu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • boku
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.09
    • 444

Mysłowice, Pukowca 37, Pub przy Domu

Kątem oka dostrzegłem dzisiaj, w dzielnicy Morgi, ten lokal. Mimo, że często jestem w tej okolicy, jakoś uszedł mojej uwagi. Po rozmowie wiem, że powstał w grudniu minionego roku, więc moja tam bytność nie jest, aż tak spóźniona.
    Lane to tylko Tyskie i Warka. Cena Tyskiego 3.50. Lokal reklamuje się domowymi posiłkami jak i organizacją okolicznościowych przyjęć.
    To co mnie urzekło to napis, że w tym lokalu się nie pali.

Related Topics

Collapse

• darekd
    Richard, Richard Světák
    darekd
    Browarek z Brna

https://www.pivo-richard.cz/

Jasny leżak
    Ekstr. 12%
    Alk. 4,6%

Już kiedyś piłem ich jasną dwunastkę, ale oprócz innej nazwy ta ma też niższą zawartość alkoholu:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...tnie/europa/cz...
    2022-11-07, 00:28
  • Warek
    Mysłowice, Katowicka 75, Real
    Warek
    Witam

Guinness Foregin Extra [0.33L](na drożdzach piekarniczych) - 5.79zl
    Asahi Super Dry [0.33L] - 4.99zl
    Erdinger Hefewaise [0.5L] - ~6zl
    Zestaw miodków pitnych [3x0.25L] trójniak, dwójniak, półtorak - 24.95
    2004-11-25, 23:56
  • boku
    Mysłowice, Murckowska 75, Bar Leśna [zamknięte]
    boku
    Przypuszczam, że większość mieszkańców Mysłowic nie zna tego baru. Jak widać na zdjęciu budynek jest mniej więcej z lat 70-tych. Dłuższy czas nic tam nie było, ale od dwóch miesięcy jest znowu otwarty.
    Piwo jest tylko z Okocimia, ale za to w trzech gatunkach. A mianowicie Okocim,...
    2005-11-16, 20:51
  • boku
    Mysłowice, Kopalniana 5, Mini Bar
    boku
    Bar, który opisuję mieści się w zasadzie na peronie. Tak to nie kaczka dziennikarska. Całkiem niedawno, tzn kilka lat temu, jeździłem sobie tędy do Tych. Mam na myśli pociąg. Niestety szyny zniknęły.
    Bar jest czynny całą dobę. Piwo lane Tyskie kosztuje 2.50 za 0.5 litra, a 2 zł...
    2005-12-14, 17:18
  • boku
    Mysłowice, Szopena 4, Green Pub
    boku
    Parę razy musiałem się powstrzymywać, aby nie napisać "Green Day". Lokal otwarto na mojej ulicy raptem miesiąc temu. Dopiero dzisiaj do niego zawitałem. Człowiek szuka doznań daleko, a w pobliżu są nieziemskie.
    W lokalu jest piwo z KP, ale tutaj chciałem się skoncentrować...
    2006-03-15, 14:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...