BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Mysłowice, Pukowca 37, Pub przy Domu
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Browarek z Brna
https://www.pivo-richard.cz/
Jasny leżak
Ekstr. 12%
Alk. 4,6%
Już kiedyś piłem ich jasną dwunastkę, ale oprócz innej nazwy ta ma też niższą zawartość alkoholu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...tnie/europa/cz...-
Channel: Czechy
-
-
Witam
Guinness Foregin Extra [0.33L](na drożdzach piekarniczych) - 5.79zl
Asahi Super Dry [0.33L] - 4.99zl
Erdinger Hefewaise [0.5L] - ~6zl
Zestaw miodków pitnych [3x0.25L] trójniak, dwójniak, półtorak - 24.95-
Channel: Śląskie
-
-
Tyle czytam o piwach z Bawarii więc zapragnąłem spróbować. Koło mego domu odkryłem "Paulaner Hefe-Weissbier". Piłem pierwszy raz w życiu. Cena w tym sklepie 5,80 zł. Sklep jest w zasadzie typu mydło i powidło ale z reguły jest jakieś ciekawe piwo. W tym samym momencie kupiłem...
-
2005-10-30, 10:02 -
-
Bar, który opisuję mieści się w zasadzie na peronie. Tak to nie kaczka dziennikarska. Całkiem niedawno, tzn kilka lat temu, jeździłem sobie tędy do Tych. Mam na myśli pociąg. Niestety szyny zniknęły.
Bar jest czynny całą dobę. Piwo lane Tyskie kosztuje 2.50 za 0.5 litra, a 2 zł...-
-
-
Pub mieści się w dzielnicy Kosztowy. Kiedyś ta ulica była jedną z najdłuższych w Polsce i miała ze 20 km. Teraz jest rozbita na kilka odcinków. Jeszcze 10 lat temu nazywała się ulicą oświęcimską i miałbym nie lada kłopot wypić po jednym piwie we wszystkich lokalach przy tej drodze....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.