Chyba browar Mirzaani ogranicza swoje funduszy bo z 4 istniejących restauracji w Tbilisi zostały tylko dwie. Sprzedali też lokal, w którym warzyli własne piwa (obecnie jest to browar Madliani), a obecnie swoje warzą w nowowybudowanym browarze w Natakhtari.
W lokalu kuchnia podobna do każdej innej. W ofercie posiadali 3 swoje piwa: black beer, smoked i wheat. Piwa lepiej niż przeciętne.
Obsługa miła ale jak zwykle, nikt nie zna parametrów piwa
Lokal
http://www.browar.biz/galeria.php?id=18577
http://www.browar.biz/galeria.php?id=18576
Do lokalu można dojść (ok 1km piechotą) od stacji metra Marjanishvili. Na tej samej ulicy znajduje się także stary browar Kazbegi
W lokalu kuchnia podobna do każdej innej. W ofercie posiadali 3 swoje piwa: black beer, smoked i wheat. Piwa lepiej niż przeciętne.
Obsługa miła ale jak zwykle, nikt nie zna parametrów piwa
Lokal
http://www.browar.biz/galeria.php?id=18577
http://www.browar.biz/galeria.php?id=18576
Do lokalu można dojść (ok 1km piechotą) od stacji metra Marjanishvili. Na tej samej ulicy znajduje się także stary browar Kazbegi
Comment