BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Wietnam, Hanoi, Trieu Viet Vuong 123, Restaurant & Bar Best Beer
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Browar restauracyjny, położony ok 5 km od centrum. Spotkałem się również z drugą nazwą tego browaru - Hanoi Uptown Brewery.
Jest to dość ekskluzywna restauracja z masa importowanego wina, głównie z Ameryki Południowej, bardzo dużym wyborem kuchni wietnamskiej, szczególnie owoców...-
Channel: Wietnam
2011-10-01, 11:26 -
-
Bar w centrum Sajgonu vel Ho Ch Minh City o nazwie Heart of Darkness Brewery
Jest klima i klimat, duży wybór piw browaru o tej samej nazwie w większości dobrych. Browar czołówka Wietnamska z tych co piłem raczej miejsce pierwsze.
http://heartofdarknessbrewery.com/
Ceny światowe,...-
2019-05-09, 19:35 -
-
Browar restauracyjny.
Położony ok 7km od centrum, wejście małą uliczką z głównej ulicy. Dla mnie ten browar to ciekawostka gdyż mało, że piwo było tu najtańsze ze wszystkich browarów restauracyjnych w Hanoi to jeszcze ich własne piwo było tańsze od równolegle sprzedawanego Bia...-
-
-
Browar restauracyjny - położony ok 4 km od centrum.
Jak już pisałem Legend Beer to sieciówka, która posiada dwa browary, ten, oraz drugi w Dong Nai, adres TTTM BigC, Bien Hoa.
Browar posiada swoje 4 lokale firmowe w Hanoi, w których serwuje swoje piwo:
opisane dwa:
http://ww...-
2011-10-03, 20:02 -
-
Przenośny minibrowar "Fifth Ocean Live Beer" zawitał pod koniec listopada 2011 roku do hotelu "Mango", znajdującego się w Hanoi vis a vis głównego dworca kolejowego.
Instalację z nalewakami i firmową lodówką postawiono na zewnątrz przed wejściem do restauracji,...-
-
- Loading...
- Koniec listy.