Petrovac, ul. XIV, Piżun

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.03
    • 3620

Petrovac, ul. XIV, Piżun

Jedyna knajpa, jaką w okolicach Sutomore znalazłem z Mammutem butelkowanym. Petrovac jest generalnie droższy od Sutomore, i bardziej rybny.
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Related Topics

Collapse

• kosher
    Mielnik, Brzeska 118, Restauracja Nowa Wczasowa
    kosher
    Jedyna czynna knajpa w Mielniku poza okresem wakacyjnym. Byłem przejazdem w pierwszej połowie czerwca.
    Restauracja która trąci w wystroju PRLem. Wziąłem ziemniaki+schabowy nadziewany pieczarkami i serem+surówka. Mocna klasyka, na tłusto i bez przybrania, ale nawet smacznie. Sympatyczna...
    2022-07-19, 15:04
  • pebejot
    Hajnówka, Batorego 3, Firmowy sklep spożywczo-rybny Browaru Markowy
    pebejot
    W centrum Hajnówki przy ul. Batorego 3, kilometr od dworca kolejowego znajduje się sklep rybny, który od niedawna jest również sklepem firmowym browaru "Markowy" z Hajnówki.

Między pastą z makreli a wędzonym pstrągiem sklepik oferuje całą gamę piw butelkowych w niezwykle...
    2021-01-19, 11:18
  • tfur
    Praga Pn., Wileńska 25, White Crow
    tfur
    knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
    mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
    klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
    otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
    skąd musiała się...
    Start
    2025-08-24
    Koniec
    2025-08-24
    Adres
    Wileńska 25
    2025-08-12, 10:02
  • heckler
    Velké Bílovice, Polní 1480, Minipivovar Rychtik
    heckler
    Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
    Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
    2025-06-26, 09:25
  • Shedao
    Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
    Shedao
    Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
    2025-01-07, 14:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...