BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Louny, Rybalkova 1267, Pivovar ZLoun
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów
Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...-
Channel: Festiwale piwne
2023-08-29, 16:08 -
-
Pakowałem zakupione piwa na parkingu a z obok zaparkowanego samochodu wyszedł koleżka i popatrzył na mnie.
Zapytał czy lubię krafty. Odpowiedziałem, że piję krafty. Po czym otworzył bagażnik i sprezentował mi piwo, które uwarzył.
American Pale Ale
Ekstr. 15%...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Z browaru Zichovec ruszyliśmy zwiedzić ruiny klasztoru w miejscowości Panensky Tynec. Dalej przez Chlumcany i żółtym szlakiem do nowo otwartego browaru w Louny.
Jest to drugi, dużo większy browar właściciela browaru Zichovec.
Położony na obrzeżach miasta, ale bardzo łatwo...-
Channel: Czechy
-
-
Pivovar Louny 44001 Louny
Lager Premium o zawartosci Alk.5,3% Piwo o wielkiej Tradycji z Bochemii.
Kolor ciemno slomkowy z wieloma pecherzykami gazu.
Piana obfita i dosc Trwala.
Smak bardzo przyjemny z duza Aroma i wyczuwalna ostra goryczka ale przyjemna,...-
-
-
Aż dziwne, że nikt jeszcze tematu nie otworzył.
Louny po zamknięciu browaru przez Heinekena warzy się w Wielkim Brzeźnie.
Nie zdziwiłbym się gdyby piwa Louny i Dačický różniły się od siebie tylko etykietą.
barwa: jasno złota
piana: grube nietrwałe...-
2012-12-01, 12:20 -
- Loading...
- Koniec listy.