Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
Collapse
X
-
Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter słabszy z oznakami utleniania, ale spokojnie do wypicia. Ceny gdzieś w okolicach 200-300 rubli, czyli ceny moskiewskie, ale warto, bo leją tu w normalne ilości 0,5 i 0,3. Ceny odnoszą się do tych drugich.
Można skorzystać z kuchni oraz zapalić sziszę.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2023-04-28, 23:14.Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam lub wymienie na etykiety polskie lub podstawki etykiety piwne z lat 70,80 i 90tych....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-29, 12:11 -
-
O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
-
Channel: Rosja
-
-
Jeden z firmowych punktów degustacji browaru Jaws - tap roomów znaczy się. Ten akurat ma dobrą lokalizację blisko centrum i z racji, że znajduje się na ostatnim piętrze centrum handlowego roztacza się piękny widok na Łubiankę. Co to jest nie muszę chyba dodawać.
20 kranów...-
Channel: Rosja
2019-06-29, 15:16 -
-
Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...-
Channel: Rumunia
-
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: