Gdzie piwo na wschód od Łodzi?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wil
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.03
    • 32

Gdzie piwo na wschód od Łodzi?

Czy ktoś jest zorientowany gdzie na wschód od Łodzi można dostać piwo ze Zduńskiej Woli, Piotrkowa i Łaska? Będę wdzięczny za wiadomość do soboty.
  • Sokół83
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1598

Kipera to znajdziesz w prawie w każdym sklepie (szczególnie na wsi)
    Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• wil
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.03
      • 32

Dzięki za odpowiedź chociaż byłem już w drodze. Trafił się Kiper, Zduńska Wola, Łask i Zodiak.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        ? [Dziki Wschód], Smoke & Shadows
        ART
        Smoke & Shadows od Browar Dziki Wschód
        Peated Foreign Extra Stout

7,5 ABV / 19 P

Napisano że to Piwo ciemne... smakowe. Oraz że to pierwszy #multicollab z 10 multitapami. Ale miejsce warzenia tajne.

----------------------------------------

...
        2025-06-08, 10:34
      • dadek
        Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
        dadek
        Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
        2025-08-20, 03:14
      • ART
        Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
        ART
        Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
        2023-06-18, 15:10
      • dadek
        Niemcy, Middelhagen, Dorfstraße 20, Braugasthaus Zur Linde
        dadek
        Wieś Middelhagen znajduje się na najbardziej wysuniętym na wschód półwyspie Rugii o nazwie Mönchgut. Dojechać tu można w kilka minut autobusem 21 lub 29 (3 przystanki) z Göhren - końcowej stacji kolei wąskotorowej (rozstaw szyn 750 mm) Rügenische Bader Bahn. Jej linia zaczyna się w Putbus...
        2025-09-09, 01:22
      • Prusak
        Dziki Wschód, Chmielowy Klasyk
        Prusak
        E: 10, A: 4,0%
        Nie wiem, co poszło nie tak w tym kolejnym klonie lekkiego piwa o tych samych parametrach od Dzikiego Wschodu.
        Kolorek jasny, słomkowy i piana O. K.
        W zapachu wyraźnny chmiel ziołowo-pikantny z niepokojącymi akcentami siarki i cebuli.
        W smaku również dominuje...
        2025-09-01, 20:22
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...