Wrocła - Gdzie kupić Dawne z Konstancina?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • milanista
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.08
    • 6

Wrocła - Gdzie kupić Dawne z Konstancina?

Zaopatruję się najcześciej w Drink Hali. Niestety Dawnego dawno tam nie było. Ponoć trudno je dostać w miejscach gdzie się zaopatruje. Czy ostatnio widzieliście to dobre piwko w innych sklepach na terenie Wrocławia?
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika milanista
    Zaopatruję się najcześciej w Drink Hali. Niestety Dawnego dawno tam nie było. Ponoć trudno je dostać w miejscach gdzie się zaopatruje. Czy ostatnio widzieliście to dobre piwko w innych sklepach na terenie Wrocławia?
    We Wrocławiu Konstancin powinien się pojawić za jakiś tydzień. Pewnie też w Drink Hali.
    blog.kopyra.com

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
      dadek
      W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
      Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
      2023-09-07, 01:42
    • dadek
      Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
      dadek
      Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
      2024-09-19, 03:44
    • bastion
      Ukraina, Kropivnicki, Vierhna Permska 88, Dudliar.
      bastion
      To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...
      2022-01-05, 22:49
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 21:53
    • ART
      Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
      ART
      Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
      2023-06-18, 16:10
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...