Poszukuję informacji o sklepach typowo piwnych, lub takich gdzie jest duży wybór piw, w Dublinie. Jak narazie namierzyłem tylko ten http://www.drinkstore.ie/store/
Dublin, sklepy piwne?
Collapse
X
-
Musisz szukać przedewszystkim sklepów z napisem Off-Licence. Jest ich pełno ale z takich z lepszym zaopatrzeniem w małe irlandzkie (czy ogólnie z Wysp) browary oprócz wspomnianej sieci Drinkstore wysokie noty jako "najlepszy off-licence roku tego a tego" dostaje od kilku lat kilka sklepów off-licence sieci McHugh's a zwłaszcza ten który z racji położenia był najczęściej przezemnie odwiedzanym (tu następuje westchnienie autora
). Tam najczęściej trafiałem nowości które to opisywałem na naszym forum.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics
Collapse
-
Obecnie w Opolu, mieście wojewódzkim, został 1 sklep (niesieciowy) który ma jakąś ciekawszą ofertę piwną. Nie wiem jak długo, bo ceny piw kraftowych są tam na poziomie knajpianym. I jak bardzo darzę go sympatią i wspieram portfelem, to ten ma swoje granice.
Strasznie mnie wk****...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Pub To Dublin otworzony został już w 2007 roku, ale nie było tam jeszcze zainstalowanego browaru. Ten zaczął warzenie w 2011 roku.
Dojazd do tego miejsca jest bardzo łatwy, chociaż dzielnica jest położona na prawym brzegu Dniestru, przez który imponującym mostem przejeżdża linia metra,...3 Photos-
Channel: Ukraina
2021-08-26, 17:19 -
-
Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...-
Channel: Wielkopolskie
2022-06-19, 18:09 -
-
Witam. Jakie znacie zagraniczne sklepy z piwem online?Oczywiście chodzi mi o te sprawdzone, a nie te pierwsze lepsze z wyszukiwarki wujka google
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment