Racibórz
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jeśli chodzi o beczkowy, to bywa "u Pekosa" na Chełmie. Pamiętaj, że tam jest rotacja. Ostatnio nie było nic z Raciborza.
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=89529Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Raciborskie to chyba teraz w każdym "lepszym" sklepie z piwem w Trójmieście, jak i w całym kraju. Wejdź do działu "Piwo - gdzie". Jest tam też temat, gdzie znajdziesz piwne mapy sklepów i lokali w całym kraju (i nie tylko). Linków nie będę podawać, byś mógł, nasz nowy kolego, poćwiczyć forum
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Knajpy z lanym Raciborskim do tej pory nie odwiedzilem,ale w drodze do Rud kupilem Zielone i Raciborskie w sklepiku w Markowicach.No i juź go mamy takźe w Cieszynie.I przy okazji zalobbuje w skansenie w Rudach,moźe wezma jakaś beczke.Kiedyś mieli zawsze na lato.Tzn.-przed ostatnia przerwa w produkcji.Comment
Related Topics
Collapse
-
Raciborskie Light IPA z Browar Racibórz
3,8 ABV / ? P
Chmiele ?
Session IPA ze słodowanym bobikiem.
Jest słodko? Jest!
Jest masełko? Jest!
Cytrusy są? No gdzieś tam są...
Podkręcona chmielowość przez użycie bobika? ym.......-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-08-07, 07:20 -
-
Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
-
Channel: Czechy
-
-
Do Kvasic powróciliśmy po trzech tygodniach. Ale tym razem udaliśmy się do Restaurace Sportareál, gdzie według zapewnień właściciela browaru Dobrá Kára
bywa ich lane piwo.
Owszem, piwo było, ale niestety tylko jedno pod postacią jasnej 10-ki. Piwo smaczne, ciut inne od tradycyjnej...-
Channel: Czechy
2025-08-11, 06:20 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
2014-12-18, 22:49 -
-
Racibórz kontynuuje fajny pomysł z serią piw na polskich chmielach. Wcześniej był już Książęcy, Oktawia i Zula,
teraz pojawiły się EXP 2/20, Tomyski i Amora Preta (wszystko w sieci Aldi).
11% ekstr.
4,5% alk.
Chmiel Amora Preta był już wykorzystywany...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment