BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
To bardzo ciekawa lokalizacja: jakieś 600 metrów od hotelu "Hilton" (ot, tak zbieżność nazw ) i ze 250 metrów od Browaru "Miedziowego".
Generalnie, w takiej hotelowo-wypoczynkowo-uzdrowiskowej, nowoczesnej części Świnoujścia.
W całej dzielnicy, jak i w hotelu...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Wybieram się na urlop do Świnoujscia i mam pytanie odnośnie browarów restauracyjnych niedaleko granicy w miejscowościach Heringsdorf oraz Ahlbeck. Czy browar w miejscowości Ahlbeck jest ciągle czynny? Bo nic nie mogę na ten temat zaleźć w internecie. I jak ze smakiem tych piw? Był ktoś...
Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv