Gdzie w Warszawie największy wybór piw z USA i Kanady?
Collapse
X
-
kieyś piłem je co tydzień, jeśli chodzi o flydogi a teraz nie mogę ich znaleźć.Comment
-
Ponawiam pytanie, ktore znajduje sie w pierwszym poscie. Flydog widzialem ostatnio na Natolinie, ale to bylo kilka miesiecy temu i teraz sluch po nich zaginal. Najbardziej zalezy mi na Coors Beersach, ale lykne () rowniez wiele innych zza wielkiej wody. Prosze o pomoc
Comment
-
Wystarczy poczytać tematy o sklepach. Piwonia, RodzinkaBis, Leclerc Bielany, Cech Piwny, Beer Store. W tych sklepach jakieś piwa z USA nabędziesz."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorcówrestauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
4 Photos-
Channel: Śląskie
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Niewielki kompleks handlowo-przemysłowy, zagospodarowany przez małe firmy, znajduje się praktycznie na wjeździe do miasta Brovary od strony Kijowa.
Szeroką dwupasmówką ze stolicy jedzie się kilkanaście minut, a przynajmniej z jego obrzeży.
Transport publiczny jak metro czy tramwaje...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment