Strzegom, Witosa / Legnicka, Intermarche

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Strzegom, Witosa / Legnicka, Intermarche

Co prawda Strzegom to nie metropolia , ale może ktoś zajrzy i tutaj. Sklep znajduje sie przy wjeździe od strony Legnicy , więc stosunkow łatwo trafić
    W zasadzie zawsze dostępny jest Porter z BOSS-a w butelkach 0,5 i 0,33 . Ostatnio pojawił sie również Koźlak. Bywa rózniez Koźlak z Ambera , ale nie na stałe. Z innych ciekawostek kupowałem tu Miodowe i Ogniste z Jabłonowa. Coraz częściej bywaja tez piwa czeskie.
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Ostatnio widziałem w Intermarche piwka z Krajana: Portera i Irlandzkie Mocne. Chwilowo pojawiły się też Bosmany
    Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2006-07-19, 10:03.

Comment

• remfire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 1334

Aktualnie dostępny zestaw 4xFrater + pokal . Jest też Porter BOSS-a. Bywa porter z Krajana i Koźlak z BOSS-a oraz Miodowe Mocne z Jabłonowa.
      Coraz częściej pojawiaja się też piwa zza wschodniej granicy.
      Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2007-07-19, 10:09.

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
        Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
        Pancernik
        Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
        2024-06-03, 11:48
      • Shedao
        Witnica, Konopnickiej 1, Browar Witnica
        Shedao
        Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.

Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
        2024-02-19, 14:47
      • Pancernik
        Ekwador, Banos, Eloy Alfaro, Entre Ambato Y Oriente, Leprechaun Pub Restaurante
        Pancernik
        Pełna nazwa lokalu to Leprechaun Pub Restaurante Cafeteria. To ważne, bo jest też klubodyskoteka Leprechaun .
        Nie mam pewności, czy to jest dobry adres - w każdym razie lokal mieści się na głównej ulicy imprezowej, dwa kroki od bazyliki - sanktuarium.
        Spory lokal dość ciekawie...
        2023-02-05, 19:38
      • kocoreq
        Imperialna black IPA
        kocoreq
        Cześć. Mam w planach warzenie imperialnej IPY i pomyślałem, że fajnie by było zrobić ciemną wersję. Jednak nie mam żadnych słodów palonych. Jedyne co mam to słody czekoladowe- 0,5 kg czekoladowy 1200 EBC i kilogram 400 EBC. Zobaczcie czy wyjdzie coś z tych składników. Jeśli nie to wywalę...
        2018-11-18, 19:12
      • bogdan21
        XIII Międzynarodowy Festiwal Folkloru Strzegom 2004
        bogdan21
        Gmina Strzegom, SCK i Zespół Folklorystyczny "Kostrzanie" po raz trzynasty organizują Międzynarodowy Festiwal Folkloru. Do współorganizatorów tegorocznej edycji Festiwalu dołączyło miasto Świdnica. Tak więc Festiwal swym zasięgiem obejmuje coraz większy obszar Województwa Dolnośląskiego,...
        2004-07-23, 19:16
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...