Zamość, Wyszyńskiego 13, E-Leclerc

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Arczi_901
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.01
    • 16

Zamość, Wyszyńskiego 13, E-Leclerc

Witam,
    nie wiem czy wszyscy widzieli ale w Leclercu w Zamościu jest dość spory wybór piwa. Ostatnio widziałem sporo Pinty, Birbant,Kormoran, Olimp itd. Dość mocno zdziwiło mnie Brackie IPA ( Gran Champion 2013) którego było ok 8 butelek z czego zakupiłem 3
    Polecam sklepik żeby asortyment był coraz lepszy.
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

W czerwcu też tak było czyli jest to chyba bardziej długofalowa polityka kierownika.

Comment

• ZMC84
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2014.09
      • 2

Praktycznie raz w tygodniu pojawiają się nowe piwa , naprawdę jest w czym wybierać.
      Ostatnio zakupiłem świetne piwo PINTA / Pracownia Piwa Happy Crack jest też Zamojskie

Comment

• leona
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 5853

Kierownik ma siłę przebicia. Na półkach pełny przegląd polskiej rewolucji kontraktowej, ciekawostki z koncernów i klasyka z regionów.

Najbardziej nieakceptowalna cena - Kinkpiny za 9,99 zł. Najprzystępniejsza - Wąsosz 5,59 zł.

Comment

• ZMC84
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2014.09
          • 2

Ostatnio widziałem była nowa dostawa ,pojawiło się ok 50 nowych piwek wiec jest w czym wybierać. Polecam Artezan Menu IPA :-)

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
            Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
            heckler
            Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
            Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
            ...
            2023-03-31, 08:24
          • AdamKowalski34
            Pojedyncza butelka warki z browaru skwaśniała
            AdamKowalski34
            Cześć,
            Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
            Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
            Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
            2025-06-09, 06:10
          • Heisenberg
            Zakażenie czy dalsza fermentacja?
            Heisenberg
            Cześć wszystkim
            Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...
            2025-06-08, 14:55
          • bastion
            Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
            bastion
            Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
            2023-05-24, 20:51
          • heckler
            Czechy, Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
            heckler
            Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
            Niestety w sobotnie przedpołudnie...
            2025-06-04, 10:41
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...