no i jest trochę jaśniej. zatem prosze na przyszłość nie pisać w tonie marketingowym jak z reklamówki
Warszawa, Koszykowa 53 (przed architektami), Jola [zamknięte]
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Do r10Rafał:
Może byś zainwestował trochę zarobionych przez Siebie pieniędzy w lekcje ortografii, Ty koneserze
Jakbyś zadał sobie nieco trudu i przejrzał to forum, to byś zrozumiał, że lwia część z Nas szuka piw o niebanalnych smakach, ale widać nie jesteśmy koneserami
Skąd wiesz, że Małażonka lata po całej Warszawie w celu oszczędzenia 10 groszy
Nie wiedziałem, ze jest piwo Orwal, myślałem że to jednak jest Orval
Żywe kosztuje 20 groszy mniej na Kodszykowej? Ale do jakiego sklepu porównujesz - słowo mniej wymaga podania jakiegoś punktu odniesienia. No ale cóż, sądząc po Twojej pisowni na lekcjach polskiego zamiast się uczyć obmyślałeś jak zarobić pieniądze na komfort i luksus
Jeśli o mnie chodzi, to możesz nie polecać następnego ciekawego piwka, jak ktoś nie jest koneserem jak Ty, tylko ma chamskie podniebienie (nie mówiąc o portfelu w którym nie ma kilku set złotych na wino) to mu takie rady są niepotrzebneLast edited by iron; 2005-03-02, 13:41.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironSkąd wiesz, że Małażonka lata po całej Warszawie w celu oszczędzenia 10 groszy
Jak by mój mąż latał po całym Wrocławiu, to ja bym się zanipokoiłaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika r10Rafał, (...) bo ja szanuje swój czas i jestem koneserem a nie komputerowcem (...)MM961
4:-)Comment
-
odpowiedz :
cieszę się z waszej dbałości o ortografię na tym forum , ale spodziewałem się więcej po was że degustujecie piwa a nie bawićie się w nauczycieli ortografi lepiej weście sie za zarabianie pieńiedzy i pijćie PIWO koneserzy .....
Pozdrawiam Ortografów.Comment
-
Właśnie, weżcie się za zarabianie pieniędzy, olejcie te słabopłatne prace biurowe wymagające wykształcenia i znajomości języków jak można więcej kasy zarobić na np dystrybucji oscypków na bazarki w stolicy
I nie trzeba znać polskiego, żeby pić wino barolo za kilkaset złotych
Jestem pod wrażeniem jaki koneser się na forum trafił, do tego lubiący luksus i tak szanujący swój cenny czas, że nie bawi się w jakieś głupoty typu edukacja
Nie zgadzam się tylko z tym , żeby forumowicze więcej piwa pili, na spotkaniach tyle się tego pije, że więcej to już naprawdę przesadaComment
-
myślę że tyle wystarczy na tematy oboczne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Witam i pozdrawiam was ??? !!!
wczoraj byłem w blue city fajny wybór piwek niebawem będzie Amstel
polecam piwo Gambrynus 100 % nie pasteryzowane z Ciechanowa widziałem na koszykowej ... Godne Uwagi
a co do postów wcześniejszych Sory....
piszmy tylko o fajnych piwach i gdzie je można dostaćComment
-
Panie R10Rafał-le.
Przykro mi, że znów Ci się dostanie od innego forumowicza, ale czasem warto poświecić trochę cennego czasu i poszukać tego co juz jest na tym forum.
Twój post nieco zagmatwanym jest, więc nie wiem czy odnosi się do Blue City, czy do Koszykowej. Jeśli masz jakieś nowinki z Blue City to zapraszam tutajLast edited by kalifat; 2005-03-03, 15:17.bla bla blaComment
-
ale nie tu - tu jest temat konkretnego sklepu i proszę go nie rozwadniać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment