Nie zachodzę tu często choć z pracy mam bardzo blisko, bo ceny są powalające. Wczoraj poszedłem specjalnie z myślą o zakupie Żywego. Owszem było - za 4,40!!!!!! Spodziewałem sie ceny do 4zł, ale cóż - kupiłem.
Nie zachodzę tu często choć z pracy mam bardzo blisko, bo ceny są powalające. Wczoraj poszedłem specjalnie z myślą o zakupie Żywego. Owszem było - za 4,40!!!!!! Spodziewałem sie ceny do 4zł, ale cóż - kupiłem.
W Spiżarni na Bemowie kosztuje 4.46 a w Blu City 4.60. I to są chyba jedyne miejsca gdzie Żywe można w stolycy dostać.
na koszykowej jest Ciechan Mocny nie pasteryzowane
super piwo polecam dobra cena - 2,90 zł przy dużych zakupie możliwość otrzymania dobrego rabatu .......
Ja tylko słowo odnośnie cen.
To było już wałkowane przy okazji sklepu Andrzeja.
W centrum, gdzie czynsze są spod iglicy PKiN piwa sprowadzane TyLKO do dwóch , trzech sklepów nigdy nie bęą tanie. Nikt do tego interesu, choćbym nie wiem jak kochał piwo dokładać nie będzie.
Z chęcią przyde na spotkanie sekcij warszawskiiej
gdzie i kiedy ????
a co do reklamy to < to już jest nudne > to podejrzewanie . mnie o auto reklame
pije piwo i już .
a za ciechana zapłaciłem 2.50 pln za 8 szt
wszystko jasne
może porozmawiamy o piwie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo tu intrygantówn na tej stronie
ale super ....... dlamnie osobiście Koszykowa jest warta odwiedzin
już niebawem będę oceniał nastepny sklep z piwem .... w Warszawie
mam pomysł może zlot sekcij zorganizujemy u mnie na Pradze tam jest ciekawa sekcija moich ziomków piwoszy
chyba dobry pomysł ????
dzś pijemy oczywiście Duela z Koszykowej cena 7.80 szt
Pozdrawiam smakoszy
Jestem w stanie zaryzykować spotkanie na Pradze z bliżej nieznaną sekcją praskich ziomków-piwoszy , tylko nie wiem co na to inni
Na razie chyba nie ma pomysłów, propozycji na spotkania i chęci, niebawem jak będzie ocieplenie, to się niechybnie zmieni.
Sorry, że się wtrącam między wódkę a zakąskę (supersklep a r10Rafał), ale chyba nie czytacie (i nie rozumiecie) co rozmówca chce przekazać. Na mój rozum r10Rafał kupił 8 Ciechanów po 2,5 zł/szt. czyli taniej o 0,3zł na butelce dlatego, zę wziął większą ilość (8szt.). Fakt, faktem, ze tak to powinien wyjaśnić, a nie że taki dostał rabat, bo gdyby rzeczywiście kupił 8 szt. za 2,5zł to ten sprzedawca byłby kretynem, bo nawet jeśli piwo byłoby totalnie zepsute, to więcej kosztowały butelki, które, jak czytałem wcześniej, w tym sklepie są wliczone w cenę. Ot i cała sensacja. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
A do r10Rafał: powinieneś starać się trochę klarowniej wyrażać swoje myśli.
Comment