Corneliusy są cały czas w sprzedaży i to wszystkie rodzaje. Robię w tym Leclercu zakupy dwa razy w tygodniu i zawsze zagladam do działu z piwem. W piątek były wszystkie na półce, Weizen w rewelacyjnej cenie 3.49zł. Ale najlepszą cenę ma Kasztelan Niepasteryzowany - 1.99zł za butelkę.
Warszawa, Aspekt 79, Leclerc
Collapse
X
-
w zeszły poniedziałek były tylko te dwa, a szukałem nawet na innych półkach...zostały tak szybko wykupione?. Czy pojawiły się od wieczora 15.06 ?Comment
-
Sprawdziłem
Z wtorkowej wizyty:
Faustus - 3, 59 zł
Są Wszystkie Corneliusy oprócz pszenicy
Miły pan uzupełniający półki z przykrością stwierdził że nie dowieźli Weizena i będzie najwcześniejszej za miesiącComment
-
-
Bardzo fajnie Misiu kolorowy od kota który wie zapewne więcej od niejednego fizyka ale pisałem o tym już prawie 2 tygodnie temuSporo piw jak zawsze. Pojawił się butelkowy Złoty Denar z Namysłowa po 1.85zł. Poza tym 1.99zł za Kasztelana Niepasteryzowanego.
Z ciekawostek kolekcjonerskich jest karton z dwoma piwami Duvel 0.33L i do tego kielich jak na zdjęciu poniżej, wszystko za 27zł.
Ostatnia zmiana dokonana przez trzcina_pt; 2010-06-27, 01:30.Comment
-
Po pierwsze, to nie pij już więcej bo bełkoczesz.
Po drugie, nikogo nie obchodzi, co było w Leclercu 2 tygodnie temu, tylko co jest dzisiaj.Comment
-
Nie potrafisz inaczej? Powtórzyłeś informację, więc się nie dziw że ktoś Ci zwraca uwagę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Informacja poprzednia jest z 14 czerwca, a moja z 26 czerwca.
Czy jest w tym coś złego, że odświeżam info o piwach w tym sklepie ?
Czy nie po to są te wątki pozakładane, aby na bieżąco miec informacje ?
Wybacz ART, ale mam w nosie co było w sklepie 2 tygodnie temu. Mnie interesuje co jest dzisiaj.
Chyba jest to logiczne ?Comment
-
Mylisz się. Ja nie chodzę do Leclerca studiować ich ofertę piw, tylko po zakupy. Szybko i sprawnie, maksymalnie 30 minut. Jak widzę coś ciekawego, to dzielę się tym na tym forum. Jak ktoś jednak woli opierać się na danych sprzed dwóch tygodni, to jego sprawa. Dla mnie taka stara informacja jest po prostu g.....warta. I tyle w temacie.
pozdComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment