Warszawa, Mickiewicza / Potockiej, Delikatesy 24 h

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zythum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.08
    • 8305

Warszawa, Mickiewicza / Potockiej, Delikatesy 24 h

Idę sobie wczoraj po basenie a tam co?
    A tam Ciehcany (Miodowe, Niepasteryzowane, Porter), Amber Żywe, Łomża, Gollmany (w butelkach). I to wszystko w LODÓWKACH (a nie ma nic gorszego niż jasne ciepłe piwo, z kolei mało który sklep trzyma w lodówkach piwo z małych browarów). Bardzo miłe zaskoczenie i jeżeli wytrzymam w swoim postanowieniu chodzenia na basen to stanę się tam stałym klientem.
    To inaczej miało być, przyjaciele,
    To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
    Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
    Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
    Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
    Królowie banków, fabryk, hut
    Tym mocni są, że każdy kradnie
    Bogactwa, które stwarza lud.
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

A wystarczy przejść przez ulicę i masz sklep Browamatora : http://browar.biz/forum/showthread.php?t=58122. Chodzenie na basen ma wiele zalet .

Comment

Related Topics

Collapse

• telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 19:07
    • Warzywo
      Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
      Warzywo
      Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
      2022-02-16, 17:15
    • darekd
      Wrocław, Białowieska 13A, Delikatesy Premium
      darekd
      Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
      Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).
      2021-02-10, 22:49
    • bastion
      Ukraina, Równe, Mickiewicza 32, Tri Slonia.
      bastion
      Ten mały browar w czasie swojej krótkiej historii istnienia, ma już drugą lokalizacje w Równym.
      Został uruchomiony w 2013 roku na adresie- Hruszewskoho 77.
      Tam działał przez dwa lata, by w 2015 roku, przenieść się na aktualne miejsce. Co ciekawe na tym pierwszym działa obecnie...
      2020-05-17, 22:55
    • kosher
      Krościenko nad Dunajcem, Mickiewicza 12, Miza Bar
      kosher
      Klasyczny bar z lat 90-tych z domowymi, prostymi, smacznymi daniami, ciekawa zupa serowa z grzankami i serkiem topionym
      Spory wybór grybowskich butelkowych piw (ponad dziesięć rodzajów) między 6.50 za Góralskie do 9.00 za Bocka.
      2020-01-07, 21:40
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...