30.12.2013 (dziś) do 20:00
31.12.2013 (jutro) 10:00-18:00
1.01.2013 (pojutrze ) nieczynne
2.01.2013 - z powodu domykania inwentaryzacji czynne od 16:00-20:00
Podążając za światowymi trendami, i u nas jak na Wyspach, jak w USA gorączka poświątecznych WYPRZEDAŻY!
zapraszamy na dwa dni szalonych cen (lub do wyczerpania zapasów).
Kilka piw w ofercie dwa w cenie jednego (w tym wędzonka, pale ale), świetny pils w ofercie 3 w cenie 1-go, cydr po 1,5 zł, piwo miodowe za 1,5 zł i wiele innych! Po szczegóły zapraszamy do sklepu.
planowaliśmy zrobić nocną wyprzedaż, ale wtedy się podobno śpi ponadto zaznaczamy, że nasza oferta jest atrakcyjniejsza niż ta poniżej
Dzięki za udane zakupy świąteczne (no może poza jednym wyjątkiem, nie zauważyłem że Ala grodziskie z Pinty było przeterminowane, chociaż w smaku było dobre).
Przy kolejnej wizycie w ramach rekompensaty coś zaproponujemy. Musiało przez przypadek wrócić na półkę po ściągnięciu przeze mnie.
Dzięki za udane zakupy świąteczne (no może poza jednym wyjątkiem, nie zauważyłem że Ala grodziskie z Pinty było przeterminowane, chociaż w smaku było dobre).
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Leave a comment: