Opole, Popiełuszki 88C (Groszowice), Smakosz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Opole, ul. św. Wojciecha 11, Hedonia
    ART
    Lokal znajduje się w ścisłym centrum Opola, przy ulicy św. Wojciecha, wiodącej od Rynku w kierunku Muzeum Śląska Opolskiego i kościoła "na górce". Mieści się w wąskiej kamienicy, mały ogródek przed wejściem, w środku 2 poziomy (parter plus piwnica). Bardziej taki klubowy charakter,...
    2025-11-15, 20:28
  • Ahumba
    2025.08.29-31 - OPOLE, Lotny Festiwal Piwa
    Ahumba
    Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
    Start
    2025-08-29
    Koniec
    2025-08-31
    Adres
    Opole, plac Kopernika
    2024-11-29, 12:13
  • Ahumba
    Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Wine Bar Wesoła Porzeczka
    Ahumba
    Na parterze pawilonu dokładnie pod barem Stołeczna znajduje się mały Wine bar, Cztery stoliki w środku i prawdopodobnie, gdy jest ciepło coś wystawiają na zewnątrz, Głównym towarem są zapiekanki kraftowe i wina z nalewaków. Dwa z nalewaki okupują piwa. Przedwczoraj były to czeski konicek...
    2025-03-09, 10:06
  • Ahumba
    Żoliborz, Popiełuszki 19/21, Stołeczna
    Ahumba
    2 lokale ubyły pod tym adresem w ostatnim czasie ale i 2 nowe powstały. Pierwszy z nich Stołeczna znajduje się na pierwszym piętrze pawilonu vis a vis okien Czeskiej Piviarni. Gdy dotarłem tam ok. 16 było jeszcze zamknięte. Otwierali od 17, ale gdy wychodziłem z Czeskiej nie nadawałem się...
    2025-03-09, 09:58
  • ART
    Opole, Krakowska 32, Klubokawiarnia OPO
    ART
    Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.

Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z Profesji Mówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
    2025-02-19, 19:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...