Mrągowo, Brzozowa 18, Supermarket na Górce

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yoda79
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.01
    • 861

Mrągowo, Brzozowa 18, Supermarket na Górce

Bardzo duże zaskoczenie, sklep ogólnospożywczy w niewielkim mieście na Mazurach a w asortymencie:
    z 15 rodzajów Pinty, Piwoteka, Brokreacja, Trzech Kumpli, Rockmill, Deer Bear, Birbant, Raduga, Jana, Kraftwerk, Nepomucen plus regionalne (Mazurski, Kormoran).
    I nie tylko apa/aipa, ale i piwa w kartonach (leżakowany w beczce porter z Pinty, to samo Brokreacja), barley wine, kwasy, ogólnie szok.
    Sklep jest tuż przy torach, jak będziecie jechać na weekend/majówkę/wakacje na Mazury warto wstąpić
  • DariuszSawicki
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2012.08
    • 2870

Dziękuję za informację.
    Ja akurat nie wybieram się na majówkę na Mazury gdyż tu stale mieszkam, ale za półtora tygodnia mam wyjazd służbowy w kierunku Olsztyna ( Warmia) i pewnie po drodze zajadę do Mrągowa ( zachodnie Mazury).

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Brzozowa 15, Muhabbet
      e-prezes
      Kolejny lokalik z długą historią... Był tu kiedyś lokal gastronomiczny z takim babcinym wystrojem, z wernisarzami artystów plastyków i muzyków. Piwnie była tragedia, bo lany Żywiec, ale z butelki bywały piwa z Piwojada. Podczas ostatniej wędrówki po mieście nogi mnie znów tu zaniosły....
      2022-08-03, 09:26
    • ART
      Opole, ul. św. Wojciecha 11, Hedonia
      ART
      Lokal znajduje się w ścisłym centrum Opola, przy ulicy św. Wojciecha, wiodącej od Rynku w kierunku Muzeum Śląska Opolskiego i kościoła "na górce". Mieści się w wąskiej kamienicy, mały ogródek przed wejściem, w środku 2 poziomy (parter plus piwnica). Bardziej taki klubowy charakter,...
      2025-11-15, 20:28
    • heckler
      Třebotov, Hlavní 425, Pivovar Kulivá Hora
      heckler
      Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
      2025-01-07, 07:41
    • dadek
      Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
      dadek
      W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
      2022-10-21, 02:12
    • heckler
      Miřetice, Miřetice 49, Rodinný pivovar Vlčák
      heckler
      Na górce, praktycznie na końcu małej miejscowości Miřetice od 2018 roku działa malutki, rodzinny browarek Vlčák.
      Petr Vrabel, to właściciel i piwowar zarazem. W sobotę 18.06 akurat zastaliśmy go podczas gotowania jasnej 11- ki chmielonej zbiorami z własnego ogródka.
      Cały,
      ...
      2022-06-22, 05:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...