Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Łódź, Piłsudskiego / Kilińskiego, delikatesy Alma

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Capalbio, Almaremma Alma
    Ahumba
    Almaremma Alma
    styl (wg, etykiety) Birra Blanda
    Alk. 4,8%
    Smak nijaki z lekką goryczką. Drugie piwo z tego browaru i drugie nie warte wg. mnie aby je poszukiwać.
    Przywiezione z Włoch. Butelka 330 ml. Kapsel czarny....
    2024-09-19, 09:01
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • ART
    Gdańsk, ul. Kilińskiego 7e, Nowy Browar Gdański
    ART

Pewnie nie umiem korzystać z wyszukiwarki no i nie znalazłem wątku Nowego Browaru Gdańskiego. A czynny od ponad roku. Fajne miejsce zaraz przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz, na terenie byłego browaru gdańskiego przy Kilińskiego.

Pewnie niektórych zmierzi co zostało po...
    2022-10-14, 01:11
  • rohozecky
    Ciechanów, Kilinskiego 4/8, Qbatura
    rohozecky
    Restauracja w budynku Ciechana, mieszczącym również hotel. Nowoczesny wystrój, dobra kuchnia, choć stosunkowo droga (dania główne w granicach 40-50 zł). Z beczki nic, z lodówki Ciechan Wyborne, Miodowe i bodajże bezalkoholowe. Wyborne niezłe, lepsze niż się spodziewałem. Do tego kilka...
    2022-03-20, 20:49
  • pebejot
    Gielniów, Piłsudskiego 97, Browar Rzemieślniczy Mnich Gielniowski (Ostoja Huzara)
    pebejot
    Jeden z najbardziej tajemniczych Polskich browarów, który można zaliczyć do kategorii restauracyjnych działa od 2020 roku.
    Browar jest zlokalizowany na zupełnym odludziu we wsi Gielniów przy drodze krajowej nr 12.
    Znajduje się tutaj stacja benzynowa o nazwie "Huzar", parking...
    2021-12-07, 16:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...