Ja mam pecha do tego sklepu.
Byłem już kilka razy (ostatnio przed godziną).
Ani Żywego, ani Lwówka nie uświadczyłem na półkach .
Dziś musiałem zadowolić się Porterem z Krajana.
Ciekawostką był Heniek w małej (coś ok. 300 cl) aluminiowej buteleczce.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Doodeck znasz sie na centrum K-ce wiesz gdzie jest była Biblioteka Śląska albo ul.Francuska?? to na przeciwko budynku byłej bibloteki jest na rogu sklep i tam browar z Lwówka 2,30 i Tiger Pils 1....
mają 100-200 gatunków piwa importowanego. nie jest najtaniej, ale piwka z całego świata, od izraela za dyszkę, po bezalkoholowe imbirowe o kolorze rozwodnionego ludwika z jamajki za 4 pln zdaje się. znalazłem też kamasutrę z gab-a za 2.69, tanio, prawda?
Ostatnia zmiana dokonana przez gauka; 2007-07-06, 00:31.
mają 100-200 gatunków piwa importowanego. nie jest najtaniej, ale piwka z całego świata, od izraela za dyszkę, po bezalkoholowe imbirowe o kolorze rozwodnionego ludwika z jamajki za 4 pln zdaje się. znalazłem też kamasutrę z gab-a za 2.69, tanio, prawda?
coś czuję że zostaniesz przykładnie oskalpowany przez moderatora
Byłem dzisiaj. Nic powalającego na kolana. Żadnych zestawów ze szkłem.
Z ciekawszych polskich piw było Żywe i Koźlak z Ambera oraz Kama Sutra z GAB-a.
Zaspokoiłem się Porterem Lwowskim.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Przestronny lokal z samoobsługowym barem tworzącej się sieci Cybertap. Vis a vis Browariatu.
Plus za bezpłatną kartę, którą doładowujesz przy kasie i leje się ile tam się chce w ramach dostępnego budżetu. Różne szkła do wyboru. Gastronomia - jest tu pizzeria. Ogródek na...
Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
Comment