Sklep ze zdrową żywnością umiejscowiony w Silesia City Center - wejście od strony Tesco.
Przy kasie lodówka w której można dostać ( jak podejrzewam jest to jedyne takie miejsce w Katowicach - może i na Śląsku )
Origo Beer z browaru Jagiełło - 4,50 zł
Ciechan Wyborne Niepasteryzowane - 3,50 zł
Ciechan Mocne Niepasteryzowane - 3,50 zł
Żywe z browaru Amber.
Podobno dostawy są co piątek.
Silesia CC powoli staje się mekką miłośników piwa .
Po pierwsze Bierhalle , po drugie lany Tucher i wreszcie coś do domu - niepasteryzowane Ciechany.
					Przy kasie lodówka w której można dostać ( jak podejrzewam jest to jedyne takie miejsce w Katowicach - może i na Śląsku )
Origo Beer z browaru Jagiełło - 4,50 zł
Ciechan Wyborne Niepasteryzowane - 3,50 zł
Ciechan Mocne Niepasteryzowane - 3,50 zł
Żywe z browaru Amber.
Podobno dostawy są co piątek.
Silesia CC powoli staje się mekką miłośników piwa .
Po pierwsze Bierhalle , po drugie lany Tucher i wreszcie coś do domu - niepasteryzowane Ciechany.

)...odwiedziłem ów punkt 5-krotnie w okresie 5 tygodni...(liczyłem na "dostawcze: piątki ..więc zaglądałem wieczorem albo w soboty rano)....TRAGICZNE ZAOPATRZENIE....
 )...odwiedziłem ów punkt 5-krotnie w okresie 5 tygodni...(liczyłem na "dostawcze: piątki ..więc zaglądałem wieczorem albo w soboty rano)....TRAGICZNE ZAOPATRZENIE.... 

).....przecie każdy Handlowiec...jeśli mu dany towar "schodzi"...zamawia go...5..10...100 razy więcej....bo to tylko dla niego ZYSK !....zupełnie nie kumam polityki tych na "farmie"
 ).....przecie każdy Handlowiec...jeśli mu dany towar "schodzi"...zamawia go...5..10...100 razy więcej....bo to tylko dla niego ZYSK !....zupełnie nie kumam polityki tych na "farmie" 

Comment