A ja mam z X.09 i też jest za młody. Niedługo minie rok jak leżakuje w piwnicy. Zamierzam go otworzyć późną jesienią.
Łódzkie, Porter
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2010-05-20, 20:31.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Pendragon, nie ma się co licytować, przecież ja też mam jakieś poukrywane łódzkie portery z zamierzchłymi datami Chodzi mi o to, że w dacie przydatności (chociażby wspomniana warka 18.VII.10) ta alkoholowość niestety będzie wyczuwalna.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Ależ ja się nie licytuję! Mam temat w prenumerowanych, wyświetlił mi się - to myślę - dopiszę się. O to i tyle i tylko tyle
Do tej pory nie leżakowałem porterów, ale zainspirowałem się niedawno pewnym tematem na forum. Do tej pory przeleżakowałem pół roku ponad termin Portera Ciechanowskiego. Następny krok to rok dla Łódzkiego Jak mi się spodoba, to będą następne.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ależ ja się nie licytuję! Mam temat w prenumerowanych, wyświetlił mi się - to myślę - dopiszę się. O to i tyle i tylko tyle
Do tej pory nie leżakowałem porterów, ale zainspirowałem się niedawno pewnym tematem na forum. Do tej pory przeleżakowałem pół roku ponad termin Portera Ciechanowskiego. Następny krok to rok dla Łódzkiego Jak mi się spodoba, to będą następne.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
Bardziej niż pozbycia się alkoholu ciekaw jestem innych doznań smakowych w takim przeterminowanym porterze. Przypomniało mi się, że robiłem eksperymenty z jurandowym Koźlakiem, ale skonsumowałem wszystkie odpowiednio wcześni by zostały tylko dobre wspomnienia. Niektórzy przeholowali z datą
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Na przykład ja Postanowiłem ostatnią butelczynę pozostawić pełną ku pamięciLast edited by docent; 2010-05-20, 21:23.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Ale potem tym kartonem nie zalatuje aby?
-
Bardzo proszę powrócić do głównego wątku. Temat o przechowywaniu/leżakowaniu porterów już istnieje i tam proszę się udać w razie potrzeby.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment