Piwne Podziemie, Dry Hopped Pineapple

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3656

Piwne Podziemie, Dry Hopped Pineapple

Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • yaro74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2089

Ocena z ARTomatu

Kolor: słomowy, zamglony. [4]
    Piana: niska, drobno i średnio pęcherzykowa, nietrwała. [2.5]
    Zapach: intensywny, przyjemny, kwaśny, owocowy (ananas, cytrusy). [4]
    Smak: średnio kwaśny, owocowy. Piwo jest lekkie, orzeźwiające i smaczne. [4]
    Wysycenie: wysokie. [4.5]
    Opakowanie: nieźle wyglądająca etykieta, podany prawie pełny skład, kapsel bez nadruku. [3.5]
    Uwagi:

Moja ocena: [3.85]

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Hoppy People, I Love Hop #13
      darekd
      Browar kraftowy założony w 2016 w Sierre (kanton Valais w południowej Szwajcarii).

DDH DIPA czyli Double Dry Hopped Double India Pale Ale

https://www.hoppypeople.com/

8,9 % alk.

Chmiele: HBC 630 (US), Nectaron (NZ), Citra (US),

Aromat...
      2025-07-17, 22:57
    • darekd
      SanFrutos, DH IPA
      darekd
      Kraftowy browar z miasta Segovia z regionu Kastylia i León (mniej więcej pomiędzy Madrytem a Valladolid).
      Działają od 2013 r.

DH to "dry hopped", West Coast IPA (tak na necie, bo na butelce India Pale Ale), niestety nie podają jakie chmiele,
      6% alk.
      ...
      2025-07-04, 01:44
    • pebejot
      Żywiec, Ks. pr. Stanisława Słonki 22a, PUB Papiernia (Beskidzki Browar Rzemieślniczy)
      pebejot
      Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
      PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
      Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
      2024-03-24, 17:55
    • darekd
      ReCraft, [Piwne Podziemie], Ticket to Hell
      darekd
      Z rozpędu napisałem, że warzą w browarze ReCraft, bo na puszce jest "Produced in EU", ale już zapach i barak filtracji wskazuje na nasz kraj

"German Helles"

Ekstr. 12%, alk. 4,9%

Aromat - dziwaczny. Kwaskowo-drożdżowo-owocowy, pod...
      2024-12-09, 02:23
    • AaLeX
      Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
      AaLeX
      Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
      2024-08-06, 15:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...