AleBrowar, [AleBrowar/First Chop] I'm Not A Pony

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

    #1

    AleBrowar, [AleBrowar/First Chop] I'm Not A Pony

    Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

  • Javox
    AleBrowar, Bałtycki Dziad Weizen
    Javox
    Widziałem że to piwo miało wcześniej 5.3% alko a na market widzimy 4.8% przy tym samym ekstrakcie czyli 12*

    Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - sporo ładnego.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
    Aromat - rześkie...
    2025-06-02, 11:50
  • darekd
    AleBrowar, Tower of Cats
    darekd
    India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
    I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.

    Są jeszcze parametry i skład:
    Ekstr. 15%
    Alk.6,2%

    w składzie...
    2025-02-13, 00:00
  • darekd
    AleBrowar, Golden Monk
    darekd
    18% ekstr.
    7,2% alk.

    Chmiele: Palisade, Citra, Centennial

    Chyba skład i receptura nie zmieniła się z okresu kontraktowego AleBrowaru:

    https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ar-golden-monk

    Jak pojawiło...
    2023-02-03, 01:31
  • ART
    AleBrowar, Farm Gift
    ART
    Na etykiecie mamy utytłanego świniopasa utrzymanego w AleBrowarowej stylówie, trzymającego pod każdą pachą świniaka.

    Nazwa Farm i gift nijak mi nie pasują do przywołanej nazwy stylu American Pale Ale. Szczególnie gdy się to piwo doprowadzi do ust.

    Bardziej to saison...
    2025-01-05, 01:30
  • ART
    Alebrowar, Saint no more 2024
    ART
    Nabyłem nie zauważając dopisku pod nazwą stylu black ipa.

    dopiskiem bylo

    with palo santo

    być może uznałem że to miała być osoba pozująca za tego miłego mikołajaja na etce.


    5,8 alc 14 blg


    Aromat słodkiego...
    2024-12-26, 23:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...