Nepomucen, [Nepomucen/Deer Bear] Free Pan Da

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Nepomucen, [Nepomucen/Deer Bear] Free Pan Da

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
    abelincoln
    Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
    2023-05-03, 18:56
  • LESNICZYy
    Nepomucen, Free kick
    LESNICZYy
    Kolor herbaciany , piana nie chciała się wytworzyć , wysycenie niskie . W smaku herbata z dziwnym posmakiem i niską goryczką . Mimo tego piwa nie trzeba wylewać , piłem gorsze . Kupione za 3.43 zł więc nie ma co narzekać . I tak chyba jest lepsze niż gra naszej reprezentacji .
    2021-06-25, 17:00
  • kaczka116
    Nepomucen, [Nepomucen/Deer Bear] Pan Da
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-07-12, 19:10
  • dadek
    Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
    dadek
    Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
    2025-11-09, 01:19
  • darekd
    Brno, Milady Horákové 5a, Kyselá Rybka
    darekd
    Działająca od jesieni zeszłego roku brneńska piwoteka nastawiona w dużej mierze na "kyseláče" (czyli kwasy - sour).
    A co jeszcze bardziej zaskakuje dużą część (jeśli nawet nie ponad połowę) stanowią piwa z Polski (Funky Fluid, Rockmill, Nepomucen, Maryensztadt, Birbant,...
    2022-09-25, 22:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...