Wczoraj uraczyłem się Kaperem i stwierdzam iż jest rewelacyjny
ekstrakt 20%
alkoholu do 9,1%
i czuć w nim moc i bardzo specyficzny smak (jakiś taki kawowy posmak)
na uwagę zasługuje tutaj piana, która dzielnie powstrzymywała sie przed działaniem sił grawitacji.
Jak jeden z kolegów stwierdził, jedno na imprezie (no może trzy) starczy, w celu wprowadzenie różnorodności smakowej. A jest to przydatne podczas picia jednego asortymentu. 
							
						
					ekstrakt 20%
alkoholu do 9,1%
i czuć w nim moc i bardzo specyficzny smak (jakiś taki kawowy posmak)
na uwagę zasługuje tutaj piana, która dzielnie powstrzymywała sie przed działaniem sił grawitacji.
Jak jeden z kolegów stwierdził, jedno na imprezie (no może trzy) starczy, w celu wprowadzenie różnorodności smakowej. A jest to przydatne podczas picia jednego asortymentu.
 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 Teraz Kapra nie trawię, tak jak ogólnie nie trawię słodszych piw, więc powstrzymam się od jego oceny, bo nie będzie ona wiarygodna.
 Teraz Kapra nie trawię, tak jak ogólnie nie trawię słodszych piw, więc powstrzymam się od jego oceny, bo nie będzie ona wiarygodna. 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
							
						 
							
						 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	
Comment