Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Regina, Lager

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
    bastion
    Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
    Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
    Położony...
    2022-10-28, 20:21
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Ul. Stowpowa 19, Ziozia.
    bastion
    Ten browar rzemieślniczy jest owocem pasji. Pasji dwóch młodych piwowarów domowych, którzy wprowadzili słowo w czyn, czyli zainwestowali w piwny biznes tak sercem jak i aktywami.
    Niełatwo mi było znaleźć miejsce warzenia, Jakiś budynek z czasów radzieckich, w którym mieszczą się...
    2021-05-27, 20:58
  • pebejot
    Włochy, Turyn, Via Jacopo Durandi 13, Birrificio La Piazza
    pebejot
    Browar restauracyjny w północnej części miasta.
    Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
    Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
    Wchodzi się przez dziedziniec,...
    2025-09-21, 21:55
  • lucek
    Wielkie kłopoty małych browarów (GW)
    lucek
    Wklejka z Gazety Wyborczej, a wklejka dlatego, że artykuły tam zamieszczone potem znikają z płatnym archiwum

Wielkie kłopoty małych browarów
    Największe polskie browary radzą sobie doskonale, ale mali producenci piwa walczą o przetrwanie. W zeszłym roku zamknięto kilka...
    2005-03-01, 08:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...