Janów Lubelski, Janów Jasne Pełne / Premium

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Cartmann
    replied
    Piłem dzisiaj też z datą 26.02.2010 i moim zdaniem było bardzo czuć jakimś metalem, połowa poszła do zlewu.

Leave a comment:

• jacer
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawel1346
    Ludzie z Ciechana nie piszcie tak źle o naszym piwie bo wasz browar jest gorszy od naszego
    a wam na ludziach niezależy

hahahaha, dobre, kopyr zmieniłeś prace? Nic się nie pochwaliłeś!!

Leave a comment:

• Maidenowiec
    replied
    No to się uśmiałem.

Leave a comment:

• pawel1346
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    Warka do 25.02.2010. Rzeczywiście rozpuszczalnik. Szło wypić, ale stwierdziłem, że nie będę się męczył i połowa poszła do zlewu.

Nie jest to dziwne, że negatywne opinie są z jednego miasta. Do tej pory Janów był w 1-2 sklepach, które ściągały go samodzielnie. Teraz jest w hurtowni, za sprawą Ciechana. Generalnie najarałem się jak komornik na szafę, że takie dobre piwo będę miał w sklepie, a tu trochę wstyd. Także prawie wszyscy w okolicy mają tę samą partię.

Jeszcze się łudzę, że może z czasem złagodnieje. Koledzy tu pisali o głębokich metamorfozach tego piwa z czasem. Problem jest taki, że z takim wejściem smoka, to pewnie furory w Obornikach nie zrobi.

Ludzie z Ciechana nie piszcie tak źle o naszym piwie bo wasz browar jest gorszy od naszego
    a wam na ludziach niezależy

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    Poprawka to jednak 26.02.2010, czyli ta partia, którą pił przemo.
    Oraz Twili i Becik, którzy ją chwalili.
    Sprawdzę jak u mnie...

Leave a comment:

• kopyr
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
    Chodzi o to, że np Jackson i Slavoy pili partię 15.01., którą piłem też ja i Rzeszowiak i mamy zupełnie inne opinie. Postaram się znaleźć na mieście 25.02. i się wypowiem, ale coś mi się wydaje, że nie warki tu chodzi...
    Poprawka to jednak 26.02.2010, czyli ta partia, którą pił przemo.

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Chodzi o to, że np Jackson i Slavoy pili partię 15.01., którą piłem też ja i Rzeszowiak i mamy zupełnie inne opinie. Postaram się znaleźć na mieście 25.02. i się wypowiem, ale coś mi się wydaje, że nie warki tu chodzi...

Leave a comment:

• kopyr
    replied
    Na 4 negatywne opinie z września 3 były z Wrocławia. Pozostali byli neutralnie-pozytywni do rozentuzjazmowanych (ja ). Trochę to dziwne...
    Warka do 25.02.2010. Rzeczywiście rozpuszczalnik. Szło wypić, ale stwierdziłem, że nie będę się męczył i połowa poszła do zlewu.

Nie jest to dziwne, że negatywne opinie są z jednego miasta. Do tej pory Janów był w 1-2 sklepach, które ściągały go samodzielnie. Teraz jest w hurtowni, za sprawą Ciechana. Generalnie najarałem się jak komornik na szafę, że takie dobre piwo będę miał w sklepie, a tu trochę wstyd. Także prawie wszyscy w okolicy mają tę samą partię.

Jeszcze się łudzę, że może z czasem złagodnieje. Koledzy tu pisali o głębokich metamorfozach tego piwa z czasem. Problem jest taki, że z takim wejściem smoka, to pewnie furory w Obornikach nie zrobi.

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Na 4 negatywne opinie z września 3 były z Wrocławia. Pozostali byli neutralnie-pozytywni do rozentuzjazmowanych (ja ). Trochę to dziwne...

Leave a comment:

• skitof
    replied
    Wrocek - czy Wy wszyscy w tym samym sklepie kupujecie?? Pytam poważnie.
    Ale o co chodzi? Też pytam poważnie

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Wrocek - czy Wy wszyscy w tym samym sklepie kupujecie?? Pytam poważnie.

Leave a comment:

• skitof
    replied
    Partia: 25.01.2010. Ciężko wypić. Ostra, chropowata gorycz, diacetyl, ziemiste posmaki. Nie do wypicia.

Leave a comment:

• przemo70
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
    Dzisiaj miałem okazję wypić to piwo z terminem 26.02.10 i tak szczerze mówiąc nie za bardzo mnie powalił ten smak, może ta pierwsza butelka jest taka i dobrze że mam jeszcze mały zapas i po następnych się do niego przekonam.U mnie wysycenie słabe, piana tak na 0.5 cm i szybko opadła, cóż następne mam nadzieję będzie lepsze
    J/w kicha jak dla mnie rzadna rewelacja i to nie tylko moje zdanie.Pozdrawiam

Leave a comment:

• przemo70
    replied
    Dzisiaj miałem okazję wypić to piwo z terminem 26.02.10 i tak szczerze mówiąc nie za bardzo mnie powalił ten smak, może ta pierwsza butelka jest taka i dobrze że mam jeszcze mały zapas i po następnych się do niego przekonam.U mnie wysycenie słabe, piana tak na 0.5 cm i szybko opadła, cóż następne mam nadzieję będzie lepsze

Leave a comment:

• Twilight_Alehouse
    replied
    Raczę się właśnie partią z terminem 26.02 i jest bardzo dobra. Może nie wybitna, ale i tak wyjątkowo zacna.

Leave a comment: